Netflix: Noua Functie IMPORTANTA care BUCURA TOTI Abonatii

Netflix a cedat in sfarsit si a decis sa implementeze o noua functie foarte importanta care ii va bucura pe abonatii care o cer de foarte multa vreme.

Netflix continua

Netflix a decis intr-un fnal sa-i asculte pe toti abonatii care cer de ceva vreme implementarea unei noi functii importante pentru vizualizarea filmelor, serialelor, documentarilor, din platforma. Mai exact, Netflix decis ca pentru aplicatia Android sa implementeze o functie care permite editarea materialelor care sunt afisate in sectiunea “Continue Watching”, cea in care sunt afisate orice fel de filme, seriale pe care am inceput sa le vedem, dar pe care nu le-am terminat.

Netflix permite in primul rand eliminarea filmelor, serialelor, documentarelor din sectiunea “Continue Watching”, acasta fiind prima oara cand functia este oferita in aplicatia pentru telefoane, deocamdata doar pe Android. Pentru fiecare dintre titlurile care sunt listate in acea sectiune cei de la Netflix vor avea inclusiv optiunea de a elimina respectivul material din lista, astfel ca vom putea scapa foarte rapid de ceea ce nu ne intereseaza sa vedem acolo.

Netflix: Noua Functie IMPORTANTA care BUCURA TOTI Abonatii

Netflix nu implementeaza doar asta, ci si optiunea de a adauga continut in acea lista fara a incepe efectiv sa urmarim ceva, adica o premiera foarte interesanta pentru noi. Practic, orice fel de filme si seriale vrem sa adaugam acolo, putem face mult mai rapid acest lucru prin simpla apasare a butonului de optiuni care este vizibil pentru fiecare titlu din cadrul Netflix, si sa alegem optiunea de a adaug acel continut direct acolo, totul fiind extrem de simplu oferit.

Netflix ofera deja de ceva vreme posibilitatea de a elimina continut din sectiunea “Continue Watching”, insa pentru a face asta, utilizatorii sunt obligati sa acceseze website-ul de pe un calculator. Desigur ca asta nu e ceva ce e dorit de catre vreun client, astfel ca lucrurile au fost foarte mult simplificate, astfel ca acum Netflix le ofera abonatilor o metoda mult mai simpla de a isi edita ceea ce vad in sectiunea “Continue Watching”, deci schimbarea e imbucuratoare.

Netflix are aceasta funcitonalitate noua disponibila chiar acum in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android, iar in curand ea ar trebui sa ajunga inclusiv in versiunea pentru iPhone.