DACIA Logan 3: Cat de IEFTIN va fi Noul Model SPECIAL 2021 ?

DACIA Logan 3 va fi lansata in 2021, iar foarte multa lume se intreaba cat va costa noua masina, mai ales ca vor f implementate si multe schimbari

DACIA Logan 3 ieftin

DACIA Logan 3 este asteptata intr-o noua versiune complet modificata, aceasta urmand a fi lansata in 2021 de catre producatorul de la Mioveni, iar toata lumea asteapta foarte multe noutati grozave. De la caroserie si pana la interior, in DACIA Logan 3 urmeaza sa avem parte de schimbarea totala a masinii pe care cei de la DACIA o vor vinde pentru clientii din Romania si Europa, insa multa lume continua sa se intrebe cat va costa acest model special ?

DACIA Logan 3 va avea multe modificari de la platforma la si schimbatorul de viteze, iar chiar daca totul vine de la modele actuale de masini ale Renault, vorbim totusi despre modificari importante. Asta inseamna ca nu vom vedea o DACIA Logan 3 care va fi la fel de ieftina precum actualele modele vandute de catre producatorul roman, ci ar trebui sa existe o crestere de pret pentru versiunea standard, posibil chiar de 10%, adica undeva pe la pana la vreo 700 de euro.

DACIA Logan 3: Cat de IEFTIN va fi Noul Model SPECIAL 2021 ?

DACIA Logan 3 ar putea costa undeva pe la 8100 – 8300 de euro cand va fi lansata anul viitor, o suma mai mare decat cea de 7500 de euro a actualului model, dar asta e perfect normal. Si cand a fost lansat modelul actual au fost crescute usor preturile pentru modele, astfel ca e de asteptat ca inclusiv pentru DACIA Logan 3 vina modificari de preturi, chiar daca ele nu vor fi uriase in raport cu ceea ce este cerut in momentul de fata pentru masinile romanesti.

DACIA Logan 3 va avea, desigur, multe optiuni pentru a adauga diverse tehnologii suplimentare, iar acestea ar putea creste pretul de vanzare cu pana la cateva mii bune de euro, in functie de optiuni. Nu ma astept ca DACIA Logan 3 sa aiba in versiunea standard sisteme precum cele Keyless Go/Entry, sau sistemul EasyLink, deci pentru acestea ar putea fi cerute si niste sume substantiale, care desigur ca pentru unii vor merita platite.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata la salonul auto de la Paris, care va fi organizat in luna octombrie daca noul Coronavirus va permite organizarea sa in conditii de siguranta.