BCR Romania: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Tara

BCR Romania a anutat o noua masura foarte importanta pentru clientii sai din toata tara, iata ce decizie a luat banca pentru beneficiu tuturor.

BCR Romania emiteri

BCR Romania a facut un nou anunt foarte important pentru toti clientii sai din tara, iar asta la doar cateva zile dupa ce a luat o alta decizie care conteaza foarte mult pentru oameni. In weekend cei de la BCR Romania au anuntat ca le vor permite in continuare clientilor sa retraga bani de la bancomate fara a plati vreun comision, indiferent de ce banca apartin ele, iar acum vine cu o alta veste foarte buna pentru romanii care-i folosesc serviciile.

BCR Romania si-a anuntat clientii din toata tara in legatura cu faptul ca vor beneficia in continuare de livrare prin curier a cardurilor care sunt emise pentru persoanele fizice. BCR Romania a extins pana la 1 iunie livrarea prin curier a cardurilor bancare noi, sau cele refacute, pentru toate persoanele fizice la adresele specificate de catre clienti, perioada fiind exact aceeasi pentru care s-a facut si extinderea privind retragerile fara a plati comision.

BCR Romania: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Tara

BCR Romania are totusi o abordare diferita fata de cea pe care am vazut-o la o alta banca din Romania, iar asta pentru ca nu spune ceva despre emiterea cardului si in format digital. BCR Romania ar fi putut sa le ofere clientilor si posibilitatea de a avea cardurile emise inclusiv in format digital pentru ca ele sa poata fi folosite la plati online, sau plati contactless, insa deocamdata nu spune absolut nimic in legatura cu aceasta posibilitate serioasa.

Prelungim trimiterea cardurilor la domiciliu pentru persoane fizice până la 1 iunie. Tu stai acasă, iar noi îți trimitem prin curier la adresa specificată de tine atât cardurile noi, cât și cardurile refăcute.

Publicată de BCR pe Luni, 27 aprilie 2020

BCR Romania are totusi alte servicii bancare online importante pentru clientii sai din toata tara, si probabil ca ati aflat deja despre unele dintre ele, numarul fiind destul de substantial. BCR Romania incearca si sa isi tina clientii in siguranta in aceasta perioada, iar cele doua masuri despre care v-am vorbit in ultimele zile reprezinta doar o parte dintre masurile bune pe care banca le-a luat in ultima perioada pentru a isi proteja clientii din Romania.

BCR Romania are deasemenea masuri si pentru persoanele juridice in aceasta perioada, in special pe partea de investitii, si mai putin pe partea de retrageri sau emiteri de carduri.