Telekom Romania: ATACUL IMPORTANT Lansat Impotriva RCS & RDS

Telekom Romania a lansat un atac foarte important impotriva celor de la RCS & RDS, iata cum incearca grupul sa isi bucure clientii si sa intreaca rivalii.

Telekom Romania atac

Telekom Romania a lansat un atac important impotriva celor de la RCS & RDS, dar si a celor de la Vodafone, Orange nefiindu-i neaparat concurent, ci mai mult partener, mai ales ca foloseste infrastructura sa. Telekom Romania are totusi in vizor compania RCS & RDS, iar asta pentru ca a lansat o oferta speciala de televiziune in luna aprilie, ea aducandu-le clientilor beneficii foarte importante care ii a juta sa aiba parte de mult mai multe decat la concurenta.

Telekom Romania le ofera clientilor din Romania, care incheie contracte pentru o perioada contractuala de 24 de luni, 50% reducere in primele 6 luni de abonament, un beneficiu substantial. Mai mult decat atat, cei de la Telekom Romania le ofera clientilor inclusiv 12 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go, deci ai sai clienti vor putea vedea continut cat vor fara sa plateasca vreun ban, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru ei.

Telekom Romania: ATACUL IMPORTANT Lansat Impotriva RCS & RDS

Telekom Romania are si o surpriza mai importanta, oferindu-le clientilor posibilitatea de a-si transforma televizoarele intr-unele inteligente, sau mai inteligente, multumita unui Smart TV Stick, Google Chromecast. Acesta le va permite sa vada toate canalele de televiziune fara a trage vreun cablu prin casa, dar si sa controleze toate canalele direct de pe propriile telefoane, Telekom Romania avand o aplicatie speciala care permite acest lucru acum.

La Telekom, ai 50% reducere în primele 6 luni, HBO și HBO Go incluse în primele 12 luni la serviciul de televiziune TV L…

Publicată de Telekom Romania pe Marţi, 28 aprilie 2020

Telekom Romania ataca RCS & RDS cu o oferta extrem de buna, dar si cu aceasta tehnologie noua bazata pe Google Chromecast, ceva ce Digi deocamdata nu ofera pentru clienti. RCS & RDS are o solutie proprie pentru a scuti clientii de cabluri prin casa pentru televiziune, insa Telekom Romania vine cu ceva mult mai bun, iar clientii care sunt dornici sa profite de noua campanie promotionala o pot face, si au beneficii pe masura dorintelor pe care le au.

Telekom Romania are aceasta oferta disponibila de ceva vreme pentru clientii sai din Romania, scopul fiind de a atrage cat mai multi clienti de la RCS & RDS in perioada imediat urmatoare in Romania.