DIGI Mobil: Reactia la ATACURILE Repetate Lansate de Telekom

DIGI Mobil a inceput anul cu o serie de atacuri repetate venite din partea celor de la Telekom, iata ce reactie a avut operatorul in fata lor.

DIGI Mobil atacuri

DIGI Mobil a avut la inceputul acestui an parte de o serie de surprize in urma unor atacuri pe care Telekom le-a lansat impotriva sa sub forma unor oferte care aveau menirea de a aduce pentru clienti preturi apropiate de cele ale Digi. Telekom a lansat mai multe oferte de abonamente, sau pentru cartele prepay, prin care a incercat sa-si aduca preturile la un nivel extrem de apropiat de cel al preturilor DIGI Mobil, totul in ideea de a atrage noi clienti.

DIGI Mobil este lider in portari de cativa ani de zile, iar cei de la Telekom au incercat sa-i atace pozitia cu noi oferte surprinzator de bune pentru clienti, si nu doar pe partea de telefonie mobila, ci si pe cea de internet, sau televiziune. Telekom nu are chiar aceleasi beneficii precum DIGI Mobil la abonamentele sale, si are unele limitari, dar per total vorbim despre o oferta care e foarte apropiata, iar cu o retea de internet mai buna, ar putea fi o solutie mai buna pentru unii.

DIGI Mobil: Reactia la ATACURILE Repetate Lansate de Telekom

DIGI Mobil a avut o reactie destul de surprinzatoare la toate aceste atacuri, neavand vreo noua oferta speciala pentru portarile in retea, ci mergand pe ceea ce a functionat in trecut, si pare sa functioneze acum. In ciuda faptului ca Telekom a lansat oferte neasteptat de bune, in primele luni din 2020 nu a reusit sa-si creasca numarul de portari in retea dincolo de cel al DIGI Mobil, astfel ca RCS & RDS n-a venit cu oferte exceptionale separat de cele avute pana acum.

DIGI Mobil a continuat sa ofere aceleasi lucruri la portare, adica preturi reduse pentru abonamente mai multe, telefoane in rate fara dobanda si cu avans zero, deci nimic substantial acum. Ea de asteptat ca acest lucru sa se intample din moment ce DIGI Mobil n-a pierdut nimic in ciuda atacurilor venite de la Telekom, iar dupa cum se prezinta situatia, e improbabil sa se schimbe ceva, astfel ca e de asteptat ca reactia sa fie in continuare calma.

DIGI Mobil a privit calm lucrurile si n-a reactionat asa cum se asteptau unii, adica sa vina cu oferte care sa le contreze pe cele ale Telekom, ci a continuat sa faca fix ceea ce a functionat si pana acum.