BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT, Ce Primesc Clientii

BANCA Transilvania face astazi un anunt important pentru clientii sai din Romania, carora le ofera un beneficiu menit sa ii ajute foarte mult, iata ce este.

BANCA Transilvania robot

BANCA Transilvania are astazi un nou anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru a arata cat de mult ii pasa de cei care ii aduc bani si in aceasta perioada. BANCA Transilvania a anuntat astazi ca are pregatit pentru clientii sai din Romania un robot virtual special caresa ii ajute cu informatiile privind amanarea ratelor pentru credite, ceva ce foarte multe persoane vor sa afle pentru ca sunt inca nesigure in ceea ce priveste procesul.

BANCA Transilvania prezinta mai jos robotul virtual Ino, el fiind disponibil chiar de pe prima pagina a website-ului bancii, iar cei care sunt interesati sa afle informatii importante despre amanarea ratelor pot fi ajutat. BANCA Transilvania a spus acum mai bine de o saptamana ca exista un numar foarte mare de apeluri telefonice care vin la linia sa pentru relatii cu clientii, astfel ca acest robot virtual e o solutie pentru a o decongestiona rapida.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT, Ce Primesc Clientii

BANCA Transilvania a integrat pentru acest robot un set predefinit de raspunsuri la un set predefinit de intrebari, dar in mod teoretic ele ar trebui sa fie cele care au venit cel mai des de la clienti. BANCA Transilvania le explica tuturor clientilor prin acest robot care sunt pasii pentru a cere online amanarea ratelor la credite, conditiile pentru acceptarea solicitarii, sau cum pot renunta clientii sai la aceasta procedura, deci detalii pentru toate situatiile.

Meet Ino, chatbotul care te ajută cu informații despre amânarea ratelor – statusul solicitărilor, pașii necesari pentru…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 29 aprilie 2020

BANCA Transilvania stie ca exista foarte multe persoane care inca sunt foarte confuze in ceea ce priveste toata aceasta situatie, iar oferirea de informatii intr-un format cat mai usor de accesat este ceva bun. Desigur ca in cazul in care nu gasiti acolo tot ceea ce va intereseaza, puteti apela si la serviciul telefonic pe care-l are BANCA Transilvania, si acolo ar trebui sa fiti total lamuriti in legatura cu toate problemele pe care le aveti voi.

BANCA Transilvania ofera acest robot virtual in mod gratuit pentru toata lumea, astfel ca daca aveti nevoie sa aflati raspunsuri la intrebari, il gasiti pe prima pagina a website-ului bancii.