WhatsApp: GROZAV Truc pe Telefoane de care TREBUIE sa Stii

WhatsApp are acest truc grozav pentru toate telefoanele, si trebuie sa stii de ceea ce iti aduce el pentru ca iti ofera ceva ce nu credeai ca poti avea.

WhatsApp spatiu

WhatsApp este cea mai mare aplicatie de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori care vorbesc zilnic despre foarte multe lucruri in cadrul aplicatiei, iar pentru toti exista un truc grozav. Mai exact, aplicatia WhatsApp are disponibila o functie speciala care le permite oamenilor sa vada foarte rapid cat spatiu consuma conversatiile cu diverse persoane cu care discuta in viata de zi cu zi, iar ea poate fi extrem de utila pentru toata lumea.

WhatsApp ne permite sa vedem prin sectiunea cu informatii despre utilizarea spatiului din telefoane si cat spatiu consuma fiecare dintre conversatiile pe care le-am avut, sau le avem, cu diversi oameni din agenda noastra de contacte. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca pentru fiecare contact in parte este listat spatiul total din telefon care este consumat de catre conversatii, WhatsApp permitand inclusiv accesarea fiecarui contact in parte.

WhatsApp: GROZAV Truc pe Telefoane de care TREBUIE sa Stii

WhatsApp spatiu contacte

WhatsApp are aici listate in mod detaliat si toate tipurile de fisiere care ocupa cel mai mult spatiu in telefoane, adica poze, clipuri video, documente, si altele care pot avea dimensiuni mari, cumulate. In general clipurile video si pozele consuma cel mai mult spatiu intr-o conversatie, iar cei de la WhatsApp ne ofera posibilitatea de a alege ce sa stergem, inclusiv toate mesajele text, insa din pacate nu in mod separat, ci in masa, astfel ca dispare tot din conversatii.

WhatsApp spatiu stergere

WhatsApp ne ajuta cu aceasta functionalitate sa gasim foarte rapid ceea ce ajunge sa ocupe prea mult spatiu in telefoanele noastre si sa eliminam rapid fisierele de care nu avem nevoie. Desigur ca asta inseamna ca trebuie sa si renuntam la foarte multe fisiere in masa pentru a elibera spatiu din telefoane, iar WhatsApp poate face asta in doar cateva secunde, atat pe iPhone, cat si pe telefoanele cu Android, deci indiferent de modelul vostru.

WhatsApp ar putea imbunatati destul de mult aceasta functionalitate, cel putin cu o selectie detaliata a fisierelor care pot fi sterse, pentru a nu pierde tot, insa multe depind de ceea ce permit iOS si Android.