DACIA Logan: Modelul 2021, SCHIMBARILE foarte Mult Asteptate

DACIA Logan are asteptate o serie de schimbari foarte importante pentru modelul 2021, schimbari care ar putea aduce in sfarsit ceea ce au nevoie clientii.

DACIA Logan imbunatatiri

DACIA Logan este unul dintre cele mai bine vandute modele de masini in Romania si in Europa, dar din pacate recent a fost dezvaluita o problema foarte mare care afecteaza toata seria. Vorbim despre studiul germanilor de la TUV care au pus DACIA Logan pe ultimul loc la fiabilitate in primii 3 ani de utilizare si dupa 11 ani, masina aparand in topul celor mai proaste inclusiv la diverse alte perioade de utilizare, fiind per total prezentata ca una de evitat.

DACIA Logan va fi lansata in 2021 intr-un model nou, unul complet modificat, iar marea asteptare pe care o au multi oameni este ca problemele principale de fiabilitate sa fie rezolvate cu ea. Daca germanii de la TUV pun DACIA Logan pe ultimele locuri in topurile de fiabilitate, atunci e foarte clar ca exista niste probleme mari cu masinile, dar daca aveti una, atunci e posibil sa stiti despre unele dintre dificultatile care exista in exploatarea masinii pe termen mai lung.

DACIA Logan: Modelul 2021, SCHIMBARILE foarte Mult Asteptate

DACIA Logan este o masina foarte ieftina, foloseste multe piese de la masinile Renault, insa in mod surprinzator are o fiabilitate mai mica, ceea ce ne arata ca des piesele pot fi bune, conteaza si cum sunt folosite. Pentru modelul 2021 al DACIA Logan este anuntata in primul rand o inlocuire completa a platformei, urmand a fi folosita cea CMF-B, utilizata deja la unele modele ale Renault, chiar cu succes, dar se zvoneste ca la DACIA va ajunge o versiune ceva mai proasta.

DACIA Logan ar urma sa aiba deasemenea schimbari pentru alte elemente esentiale care tin de controlul la drum, sau confort, insa motoarele nu vor fi altele decat cele pe care le avem acum. Nu se stie daca va exista si alta cutie de viteze, chiar daca un nou schimbator de viteze pentru modelul 2021 al DACIA Logan va fi modificat, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi anuntat in momentul in care masina va fi prezentata in mod oficial pentru noi.

DACIA Logan ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, care va avea loc in octombrie, insa lansarea efectiva ar putea avea loc in prima parte a anului viitor.