WhatsApp: Cea mai TARE Schimbare ce era Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp va avea un anul 2020 cea mai tare schimbare de pana acum pentru telefoanele din toata lumea, iata ce vom putea face si nu credeam ca va fi posibil.

WhatsApp logari

WhatsApp va avea in anul 2020, fie ca va vine sa credeti, sau nu, o schimbare foarte mare care ne va aduce in sfarsit si pentru aceasta platforma ceea ce avem disponibil pentru altele de foarte multa vreme. Mai exact, cei de la WhatsApp ne vor oferi in sfarsit posibilitatea de a ne loga in conturi de pe mai multe dispozitive, adica simultan de pe un iPhone, telefon Android, calculator, tableta, asa cum face in Facebook, sau Facebook Messenger, de exemplu.

WhatsApp are acest sistem in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar logarea aceluiasi cont pe diverse dispozitive se va face folosind un cod QR, adica asa cum ne logam si in WhatsApp Web. Practic, in telefonul pe care suntem logati acum, accesam meniul care permite accesarea contului si de pe alte dispozitive, un cod QR va fi afisat, iar el va trebui scanad din aplicatia WhatsApp de pe dispozitivul pe care vrem sa facem logarea, totul fiind facut imediat.

WhatsApp: Cea mai TARE Schimbare ce era Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp va incepe mai apoi sa transfere din dispozitivul principal in cel secundar o arhiva cu toate conversatiile, statusurile noastre, astfel incat in ambele dispozitive sa avem exact acelasi lucru. Dupa ce se intampla asta, tot ceea ce facem pe un dispozitiv va fi vizibil si pe celalalt, exact precum in cazul WhatsApp Web, iar WhatsApp va trimite notificari cu mesajele noi pe ambele dispozitive, deci vom avea peste tot parte de fix acelasi lucru, ceea ce desigur ca era anticipat de catre oameni.

WhatsApp va oferi practic fix aceeasi experienta pe care o avem pe Facebook, sau Facebook Messenger, de foarte multa vreme, deci daca folositi acele platforme, atunci stiti la ce sa va asteptati. WhatsApp implementeaza aceasta schimbare pentru ca lumea o cere de foarte multa vreme, iar in ciuda rezistentei companiei de a o oferi, iata ca intr-un final a luat decizia de a ne oferi ceea ce asteptam de cativa ani de zile deja.

WhatsApp are in pregatire aceasta schimbare de ceva vreme, si ea va fi lansata in viitorul nu foarte indepartat, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem cand va fi oferita.