GTA 5: Vestile GROZAVE, Noutatile Anuntate de Rockstar Games

GTA 5 bonusuri

GTA 5 continua sa aiba vesti foarte bune anuntate de catre Rockstar Games pentru jucatorii din intreaga lume, iar ele vin sa ii bucure pe toti oamenii pentru ca vorbim despre o serie de surprize care sunt disponibile doar saptamana aceasta pentru toata lumea.

GTA 5 le ofera jucatorilor care sunt asociati sau bodyguards salarii triple in multe misiuni, exceptie facand cele VIP, sau provocarile, acolo fiind oferite doar salarii duble, dar chiar si asa, puteti face sume serioase de bani daca va implicati in ele.

GTA 5 are deasemenea recompense duble in cazul in care faceti misiuni cu Gerald, iar aici vorbim atat despre cele financiare, cat si despre punctele pe care le primiti in loc, dar numai pentru misiunile de Contact, asa ca ar fi bine sa participati la ele acum.

GTA 5 nu are doar atat, ci si o gama foarte variata de reduceri pentru diverse masini, arme, pachete de imbunatatire a performantelor masinilor, si multe altele, deci aveti ce sa faceti cu banii pe care ii castigati in aceasta perioada indeplinind misiunile care va sunt puse la dispozitie.

GTA 5 continua sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume foarte multe motive sa ramana activi in joc in aceasta perioada, si desigur ca totul in beneficiul lor pentru a fi in siguranta in aceasta pandemie de Coronavirus in care ne aflam de ceva vreme.