ING Bank: Mesajele de care TOTI Clientii ar Trebui sa STIE

ING Bank are o serie de mesaje importante pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce ar trebui sa stii chiar acum despre ceea ce are de spus.

ING Bank recomandarile

ING Bank continua seria mesajelor importante de care toti clientii sai din Romania ar trebui sa stie, iar asta pentru ca inca ne aflam in plina pandemie de Coronavirus, si pentru ca trebuie sa continuam sa ne protejam. ING Banka trimis ieri un email catre clientii sai prin care le readuce aminte de unele dintre masurile de protectie anuntate pana acum, dar si despre beneficiile care sunt disponibile pentru toata lumea daca este client al bancii acum.

ING Bank incepe cu faptul ca utilizatorii au in cadrul aplicatiei si platformei Homebank tot ceea ce le trebuie pentru a rezolva diverse probleme fara a merge la agentie, sau a contacta banca prin telefon. Mai mult decat atat, ING Bank le recomanda clientilor sa fie extrem de atenti la atacurile informatice din aceasta perioada, mai ales ca recent si cei de la SRI au trimis o informare pentru toti romanii in ideea de a le readuce aminte sa aiba grija ce fac pe internet.

ING Bank: Mesajele de care TOTI Clientii ar Trebui sa STIE

ING Bank ne readuce deasemenea in atentie un mesaj de zilele trecute cu privire la noul serviciu Round Up, acesta fiind gandit pentru a ne ajuta sa economisim bani. Cei de la ING Bank au creat serviciul pentru a le permite clientilor sa adauge intr-un cont de economii sume “rotunjite” de bani la fiecare plata pe care o fac, ideea fiind de a aduna economii fara a simti ca facem efectiv acest lucru, totul fiind bine gandit pentru beneficiul clientilor.

Știm că ai multe pe cap, dar dacă urmărești acest video, deja ai făcut primul pas ca să începi să economisești. ➡️ Al…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 29 aprilie 2020

ING Bank le-a cerut deasemenea de ceva vreme clientilor sai sa faca donatii pentru a sustine echiparea cadrelor medicale si spitalelor din Romania, acest lucru putand fi facut durect din aplicatia sa. ING Bank a donat sute de mii de euro pana in momentul de fata pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus in Romania, si va continua sa o faca pentru ca este in continuare nevoie de bani, desi pentru multi pare ca pericolul a trecut deja.

“La fel ca şi tine, bugetul tău trece prin schimbări. Noi ţi-am pregătit câteva sfaturi despre cum poţi avea grijă de el. Redirecţionarea a 3,5% din impozitul anual pe venit poate fi o investiţie preţioasă pentru ONG care se poate simţi mai vulnerabil ca niciodată. Iar pe tine nu te costă nimic. Acasă e şi locul în care poţi face banking online. Ne-am gândit să îţi reamintim toate lucrurile pe care le poţi rezolva direct în ING Home’Bank. Pentru că e la fel de simplu, oriunde ai fi.”

ING Bank are deasemenea pe website-ul sau informatii cu privire la amanarea ratelor pentru credite, astfel ca va puteti uita acolo pentru a vedea cum puteti profita si de acest sistem.