BANCA Transilvania: Mesajele pentru Clienti privind BT Pay

BANCA Transilvania are noi mesaje pentru clientii din Romania care folosesc aplicatia BT Pay, iata ce trebuie sa stie cei care o folosesc zilnic.

BANCA Transilvania doneaza

BANCA Transilvania are doua mesaje pentru clientii din Romania cu privire la aplicatia BT Pay, ele fiind publicate ieri si astazi, unul fiind de o importanta mai mare pentru ca poate avea efecte pentru toti Romanii. BT Pay este aplicatia pe care BANCA Transilvania o ofera pentru telefoanele iPhone si Android, ea avand o gama variata de functii, iar incepand din cursul zilelor urmatoare va veni una noua care poate ajuta mult in lupta impotriva Coronavirus.

BANCA Transilvania le va pune utilizatorilor aplicatiei BT Pay la dispozitie un buton special care va permite donatiile de bani pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus in Romania. BANCA Transilvania va include in aplicatia sa in urmatoarele zile acest buton special, el urmand a permite donarea de bani catre Fundatia eMAG, Salvati Copiii Romania, Daruieste Viata, Fundatia pentru S.M.U.R.D., Fundația pentru Copii Ronald McDonald, fiecare implicate in lupta impotriva Coronavirus.

Vești bune despre #BTPay ❤️O să poți dona direct în aplicație către cauzele în care crezi. Găsești update-ul în store…

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 30 aprilie 2020

BANCA Transilvania: Mesajele pentru Clienti privind BT Pay

BANCA Transilvania ne readuce aminte deasemenea de faptul ca prin aceeasi aplicatie BT Pay pot fi generate coduri pentru a retrage bani de la ATM-urile sale din toata tara. Din cum descrie BANCA Transilvania situatia, nici nu e nevoie ca detinatorul cardului sa fie langa bancomat, simpla generare a acelui cod special pe telefon permitand retragerea daca este aleasa sectiunea speciala pentru acest lucru, dar desigur ca daca nu aveti nevoie neaparat de bani, nu e recomandabil sa mergeti la bancomate.

Din #BTPay poți genera un cod care poate fi folosit la orice ATM BT pentru retragerea banilor. Pe ecranul ATM-ului alegi opțiunea 'Cash fără card' și introduci codul. 🙃

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 1 mai 2020

BANCA Transilvania a implementat in aplicatia BT Pay cateva functii noi in perioada pandemiei de Coroanvirus, iar cea pentru donatii vine pentru a ajuta si mai mult oamenii sa sustina lupta care este dusa acum. BANCA Transilvania probabil ca nu va mai adauga alte functii, dar va mai sustine donatiile pentru lupta impotriva Coronavirus in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem pana la urma cati bani va reusi sa adune cu cei de la eMAG.

BANCA Transilvania a donat pana acum cateva milioane de LEI pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus in Romania, dar stie ca e nevoie si de donatii de la romani pentru ca ea sa poata continua.