WhatsApp: PROBLEMA Uriasa cu Functia Majora Lansata Recent

WhatsApp are o problema uriasa cu o functie foarte importanta pe care a lansat-o saptamana aceasta, iata ce se intampla in telefoanele oamenilor.

WhatsApp conexiune

WhatsApp are o problema foarte mare cu o noua functionalitate lansata recent de catre platforma detinuta de catre cei de la Facebook, si vorbim despre o situatie pe care nimeni nu credea ca o va intampina. Mai exact, se pare ca noua functie pentru efectuarea de apeluri video in grup din WhatsApp nu functioneaza, iar asta desi chiar saptamana aceasta ea a fost imbunatatita cu extinderea numarului de participanti, si securizarea tuturor apelurilor.

WhatsApp le afiseaza utilizatorilor eroarea de mai jos in momentul in care incearca sa initieze apeluri video in grup, iar asta in conditiile in care oamenii au o conexiune buna de internet, fie ca e WiFi, sau GSM. Problema pare sa apara pentru unii in momentul in care adauga mai mult de 4 persoane intr-un apel video in grup, in timp ce pentru altii apare in orice fel de conditii, iar WhatsApp cam dezamageste cu aceasta problema la care nimeni nu se astepta.

WhatsApp: PROBLEMA Uriasa cu Functia Majora Lansata Recent

WhatsApp conexiune internet

WhatsApp a avut implementata extinderea limitei pentru apelurile video tocmai pentru ca oamenii sa poata face apeluri fara restrictii daca au nevoie, insa din pacate asta nu se intampla. Din ceea ce se stie acum, doar cei cu telefoane Android ar fi afectati de aceasta situatie, dar din pacate nu exista si vreo rezolvare pentru problema, astfel ca trebuie sa asteptam ca WhatsApp sa rezolva problema de una singura, ceea ce desigur ca ar putea dura ceva timp.

WhatsApp a prezentat aceasta noua functionalitate ca una extrem de importanta in contextul in care lumea face foarte multe apeluri video in grup, si a dorit sa ofere atat securizare, cat si extinderea numarului de participanti. Din pacate, se pare ca lucrurile nu merg totusi chiar asa precum si-a dorit platforma de mesagerie, si desigur ca multi utilizatori ai WhatsApp nu sunt tocmai multumiti de ceea ce se intampla in acest moment.

WhatsApp va rezolva situatia printr-o noua actualizare pentru aplicatia sa, dar cat va dura pana cand se va intampla acest lucru, deocamdata nimeni nu poate sa spuna.