Jandarmeria Romana: mesajele de 1 mai pentru toti romanii

Jandarmeria Romana mesaje 1 mai

Jandarmeria Romana este in cursul acestui weekend pe teren pentru a patrula in diverse zone in care se stie ca romanii merg pentru a face gratare, picnicuri, in aceasta perioada, astfel ca daca incercati sa treceti peste prevederile ordonantelor militare, s-ar putea sa va intalniti cu ei.

Jandarmeria Romana supravegheaza inclusiv zonele care nu sunt usor accesibile pentru masini, astfel ca indiferent daca mergeti pe jos pe undeva, s-ar putea sa va gaseasca si acolo pentru ca sunt folositi caii pentru acoperirea unei suprafete cat mai mari.

“În anii precedenți, minivacanța prilejuită de 1 Mai ne oferea ocazia de a vă face unele recomandări pentru a petrece în siguranță, alături de cei dragi.

Anul acesta, vă urăm să fiți sănătoși! Nu uitați că distanțarea socială în aceste zile rămâne importantă!

Să ne revedem cu bine cât mai curând!

Noi suntem și trebuie să rămânem la datorie.

Cu siguranță, pentru fiecare!”

În anii precedenți, minivacanța prilejuită de 1 Mai ne oferea ocazia de a vă face unele recomandări pentru a petrece în…

Publicată de Jandarmeria Română pe Vineri, 1 mai 2020

Jandarmeria Romana le cere deasemenea romanilor sa respecte si orele in care pot iesi afara persoanele varstnice, astfel incat ele sa poata merge in siguranta oriunde au nevoie sa ajunga.

Ordonanța Militară numărul 10 prevede noi intervale orare în ceea ce privește circulația persoanelor care au împlinit…

Publicată de Jandarmeria Română pe Joi, 30 aprilie 2020