Netflix: Vestile foarte BUNE pentru Abonati, Surprizele Noi

Netflix are niste vesti foarte bune pentru abonatii sai, foarte multe surprize interesante fiind pregatite pentru luna mai, iata ce ne va fi oferit.

Netflix mai

Netflix continua sa isi surprinda in mod pozitiv abonatii chiar si in plina pandemie de Coronavirus, iar asta pentru ca a promis ca nu ne va dezamagi, si pana acum se pare ca se tine de cuvant. In luna mai cei de la Netflix pregatesc includerea in libraria de filme, seriale, documentare, a peste 100 de titluri pentru abonatii din toata lumea, insa desigur ca nu toate vor fi disponibile peste tot in acealsi mod, unele fiind oferite in totalitate in unele tari, si partial in altele.

Netflix a avut aceasta abordare de cativa ani de zile, si ea nu se schimba acum, dar chiar si asa, abonatii din Romania vor avea cateva zeci de titluri oferite de catre platforma pentru a le viziona in luna mai. Printre toate aceste titluri se numara si cateva filme, sau seriale, importante pe care netflix le pregateste de ceva vreme, astfel ca vom avea cu siguranta ce sa vedem curand.

Netflix: Vestile foarte BUNE pentru Abonati, Surprizele Noi

Netflix va avea in aproape fiecare zi din luna mai cate una, sau mai multe creatii disponibile pentru abonatii sai, nu toate originale, unele dintre el eurmand a fi licentiate de la companii terte. Problema cea mai mare pentru Romania este ca o mare parte dintre toate aceste creatii pe care Netflix le va oferi nu vor fi disponibie si la noi din cauza limitarilor de licentiere care tin departe de noi foarte multe creatii bune de ani si ani de zile, fara vreo rezolvare.

Netflix are o librarie destul de mare in Romania, toate creatiile sale originale sunt oferite, dar din pacate exista si foarte multe altele care nu pot fi oferite inca pentru tara noastra. Netflix deocamdata n-a anuntat titlurile care vor fi oferite doar in Romania, dar o va face in curand pentru ca din lista anuntata pentru SUA vor fi scoase unele dintre titlurile platformei, dar poate ca nu va fi vorba dspre filme si seriale importante, si limitarile vor avea la baza continut localizat pentru anumite tari.

Netflix continua sa adauge in fiecare luna zeci, sau peste 100 de titluri noi, insa in aceeasi masura sunt scoase in fiecare luna diverse titluri din libraria de filme si seriale.