Fortnite: Surpriza SPECIALA Facuta pentru TOTI Jucatorii Sai

Fortnite petrecere

Fortnite a lansat cu doar cateva zile in urma o surpriza speciala pentru jucatorii din toata lumea, si vorbim despre o schimbare foarte mare pentru modul in care jucatorii vor putea participa la tot ceea ce se intampla in lumea virtuala creata de Epic Games.

Fortnite are un nou mod special de joc numit Party Mode, acesta oferindu-le jucatorilor posibilitatea de a participa la sesiuni in care trebuie sa renunte complet la arme, el fiind inaugurat chiar in cursul noptii trecute cu un concert urias care l-a avut in centru pe Diplo.

Fortnite a lansat acest Party Mode cu o harta speciala in care vor putea sta jucatorii, ea fiind mica si in continua dezvoltare, scopul sau fiind de a ajuta jucatorii sa se distreze in loc sa se omoare unii pe altii, iar concertul organizat pentru lansare a fost o idee foarte buna.

Fortnite are incluse arme non letale in aceasta harta, cum ar fi pistoale de vopsit, sau chiar diverse vehicule, insa scopul existentei sale este pentru ca jucatorii sa se poata simti bine fara sa se urmareasca si sa se ucida unii pe altii, la fel ca in alte moduri de joc.

Fortnite petrecere party mode

Fortnite experimenteaza cu acest nou mod de joc pentru a vedea in ce masura oamenii sunt interesati sa fie prezenti intr-un asemenea mod in joc, si daca ei vor sa se relaxeze in loc sa-si distruga inamicii intr-un joc facut popular tocmai cu acest scop.