HBO Max: Decizia URIASA pentru Abonati Inainte de Lansare

HBO Max are luata o decizie foarte importanta pentru viitorii abonati inainte de lansarea oficiala, iata ce face acum compania inainte de a-si lansa platforma.

HBO Max promotie

HBO Max este pregatit pentru lansare luna aceasta, noul serviciu de streaming video la cerere fiind unul dintre cele mai asteptate din intreaga lume, iar asta pentru ca va contine multe filme si seriale. Inainte ca HBO Max sa fie lansat pentru clienti aflam ca o decizie foarte importanta a fost luata, mai exact el urmeaza sa beneficieze de reduceri pentru unii dintre partenerii care vor distribui abonamente pentru platforma, ceea ce vine ca o surpriza.

HBO Max ar urma sa coste 15 dolari, fara taxe, in SUA, insa chiar inainte de lansare a fost anuntat faptul ca unii dintre partenerii HBO vor vinde acces la platforma la pretul de 12 dolari, fara taxe, in primul an. Aceasta promotie se aplica pentru cei care sunt abonati ai HBO Now in momentul de fata, sau daca au avut un abonament, si aleg sa il reactiveze pentru a folosi HBO Max, iar acesta este, cel mai probabil, doar inceputul promotiilor care vor fi oferite.

HBO Max: Decizia URIASA pentru Abonati Inainte de Lansare

HBO Max este o uriasa platforma de streaming video la cerere pe care compania americana HBO o va lansa pentru a concura mai serios cu Netflix, Amazon, Hulu, sau Disney+. Spre deosebire de actualele servicii de streaming pe care HBO le ofera, viitorul HBO Max va avea mai multe filme, seriale, documentare, dar va costa si ceva mai mult decat Netflix, desi cu aceasta promotie aduce pretul de vanzare chiar sub cel al concurentei, dar doar promotional.

“Compania media AT-T a introdus o nouă ofertă de prețuri promoționale, oferind clienților o reducere de 20% la pachetul de streaming super-dimensiune HBO Max timp de 12 luni. Pentru 11,99 USD pe lună (față de rata obișnuită de 14,99 USD), abonații eligibili beneficiază de acces imediat la HBO Now și apoi vor fi actualizați automat la HBO Max la data lansării din 27 mai.”

HBO Max va fi lansat gradual in diverse tari de pe glob, si cu continut diferit in functie de zona in care este disponibil, deci atunci cand va fi lansat si in Romania, nu va avea tot continutul din SUA. Asta se intampla si acum cu HBO Go, sau Netflix, ceea ce desigur ca nu e o veste prea buna pentru nimeni, dar nu vorbim nici despre vreo mare surpriza pentru ca acest lucru se intampla de multi, multi, ani, si nu se va schimba prea curand, din pacate pentru noi.

HBO Max urmeaza sa fie lansat pe 27 mai pentru diverse tari de pe glob, asa ca ramane sa vedem si primele detalii cu privire la tarile in care va fi disponibil initial pentru toata lumea.