Playstation 5: PROBLEMA despre care Sony NU Vorbeste Inca

Playstation 5 vechi

Playstation 5 va fi lansata anul acesta de catre compania Sony, si deja stim faptul ca jocurile care vor fi facute pentru ea vor fi deasemenea compatibile inclusiv cu modelele mai vechi de console pe care japonezii le-au lansat pana in momentul de fata.

Playstation 5 va avea multe jocuri lansate in momentul in care va fi lansata, insa nu stim deocamdata si daca jocurile oferite pentru vechile console vor fi deasemenea disponibile pentru noua consola, ceea ce ridica multe semne de intrebare pentru viitorii clienti.

Playstation 5 vine cu foarte multe schimbari in raport cu modelele anterioare, deci pentru ca jocurile vechi sa poata fi rulate, va fi nevoie de un emulator care sa le ruleze, insa Sony deocamdata n-a spus nimic despre planul de a oferi asa ceva pentru clienti.

Playstation 5 va putea rula vasta majoritate a jocurilor care sunt disponibile pentru Playstation 4 in momentul de fata, dar nu se stie ce se va intampla cu titlurile create pentru modelele anterioare de console, si e foarte posibil ca acelea sa nu poata fi jucate de catre clienti.

“În calitate de dezvoltator, pot vedea unde unele aspecte legale ar putea obține un pic neclar, mai ales dacă scopul este ca acei jucători mai vechi să fie vândute în unele magazine. Unele companii nu mai există și este posibil ca licențele din aceste titluri să nu fie atât de ușor de realizat. Înțeleg, de asemenea, că console mai vechi pot avea o formă de DRM hardware care ar putea împiedica console mai noi să citească discuri mai vechi.”

Playstation 5 ar putea tine departe unele persoane care au modele de console mai vechi decat Playstation 4 doar pentru ca jocurile nu vor putea fi rulate, asa ca toata lumea asteapta informatii oficiale de la Sony cu privire la planurile pentru lansarea lor.