Huawei P40 Pro: SURPRIZA pentru Telefoane, ce a fost Lansat

Huawei P40 Pro are parte de o surpriza foarte buna anuntata astazi de catre compania Huawei, iata ce a fost lansat pentru clientii care au telefoanele.

Huawei P40 Pro emui

Huawei P40 Pro, la fel ca intreaga serie de telefoane produsa de catre compania chinezeasca, are parte de o surpriza foarte buna astazi care ii va bucura cu siguranta pe multi dintre clienti. Mai exact, pentru toata seria de telefoane, inclusiv Huawei P40 Pro, a fost anuntata o actualizare importanta care aduce imbunatatiri semnificative pentru modul in care functioneaza camera telefonului, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru clienti.

Huawei P40 Pro are cea mai buna camera pentru telefoane mobile, conform expertilor de la DxOMark, insa se pare ca exista oriunde loc pentru imbunatatiri, astfel ca acum chinezii ofera fix asta. Versiunea EMUI 10.1.0.1.26 este distribuita acum in China pentru telefoanele Huawei P40 si Huawei P40 Pro, iar prima schimbare este pentru viewfinder-ul aplicatiei pentru camera, acesta avand o zona fara zoom care permite vizualizarea mai usoara a imaginilor cand facem zoom de pana la 15x.

Huawei P40 Pro: SURPRIZA pentru Telefoane, ce a fost Lansat

Huawei P40 Pro are deasemenea imbunatatita si modalitatea de a inregistra poze cu obiecte care se afla in miscare, astfel ca acestea nu vor mai aparea fara focalizare in imaginile facute. In aceeasi masura, pentru Huawei P40 Pro, si celelalte modele, este imbunatatita claritatea imaginilor, iar culorile sunt mult mai exacte si apropiate de realitate, deci o camera foarte buna se apropie de perfectiune cu modificarile care sunt facute in momentul de fata.

Huawei P40 Pro va avea deasemenea alte modificari facute care au menirea de a imbunatati conectivitatea WiFi si performantele generale, plus rezolvari de probleme cu afisarea notificarilor. Per total, Huawei P40 Pro si celelalte modele de telefoane au parte de schimbari foarte bune prin aceasta actualizare oferita de catre compania chiezeasca, deci in momentul in care ea va fi oferita in mod oficial, nu exista motive sa nu o instalati inclusiv in Romania.

Huawei P40 Pro si Huawei P40 sunt singurele modele pentru care aceasta noua actualizare este oferita de catre compania chinezeasca, deci pentru versiunea Lite nu va fi oferita aceasta actualizare cu schimbari majore.