DACIA Duster: Modelul 2021,cel mai IMPORTANT din Ultimii Ani

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-o versiune noua care va fi una dintre cele mai importante puse in vanzare pana acum de catre producatorul roman.

DACIA Duster asteptari

DACIA Duster este in momentul de fata una dintre cele mai populare masini pe care grupul DACIA le vinde in intreaga lume, daca nu chiar cea mai populara, iar dupa cum prea bine stiti, in 2021 va fi lansat un nou model. Vorbim despre un model facelift despre care se vorbeste de ceva vreme, presa internationala fiind sigur ca el va fi pus in vanzare in 2021, iar impreuna cu el vor veni unele schimbari care erau necesare pentru modelele actuale, cu probleme.

DACIA Duster, in versiunea din 2021, va fi totusi foarte importanta dintr-un cu totul alt punct de vedere separat de cel al rezolvarii problemelor pentru modelele existente. Mai exact, versiunea de anul viitor a DACIA Duster este importanta pentru ca trebuie sa ajute grupul sa-si creasca substantial vanzarile dupa ce s-a raportat ca pe piata din Europa ele au scazut cu pana la 90% in unele tari, acestea fiind foarte importante, cu achizitii mari in fiecare an.

DACIA Duster: Modelul 2021,cel mai IMPORTANT din Ultimii Ani

DACIA Duster, sau Renault Duster in alte tari, va avea nevoie de cateva schimbari pentru a redeveni atractiva, separat de reducerile care mai mult ca sigur vor fi oferite de catre producator. DACIA Duster va veni cu unele mici schimbari pentru design-urile interior si exterior, poate cu imbunatatiri pentru motor si unele componente care sunt folosite acum si au probleme, dar din pacate prea multe detalii cu privire la toate aceste schimbari nu se cunosc.

DACIA Duster va avea totusi un rol foarte important in a ajuta compania sa isi creasca substantial vanzarile, iar versiunea 2021 va veni ca un element de noutate in oferta companiei. Asta inseamna ca vor fi si asteptari foarte mari, atat de la clienti, cat si de la companie, in ceea ce priveste noul model, iar daca vanzarile nu vor fi foarte bune, atunci n-ar fi exclus sa vedem o lansare grabita pentru modelul al treilea din serie, desi mai e destul de mult pana acolo.

DACIA Duster ar putea fi lansata in versiunea din anul 2021 undeva pe la inceputul anului viitor, insa nu va exista cel mai probabil o prezentare detaliata pentru noua masina.