iOS 14: Apple a anuntat Oficial Data la care va face Prezentarea

iOS 14 prezentare wwdc 2020

iOS 14 este urmatoarea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar astazi cei de la Apple au anuntat in mod oficial data la care vor organiza prezentarea pentru aceasta noua versiune importanta.

iOS 14 va fi prezentat pe 22 iunie de catre compania Apple, cu peste 2 saptamani mai tarziu decat in mod normal, iar conferinta va fi transmisa in totalitate online in loc sa fie organizata cu mii de dezvoltatori si angajati prezenti in acelasi loc.

iOS 14 va fi prezentat impreuna cu noi versiuni ale macOS, watchOS, tvOS, si posibile noi produse, dar mai multe vom afla pe masura ce ne apropiem de acest eveniment important al companiei.

“Apple a anunțat astăzi că va găzdui anual Conferința Mondială a Dezvoltatorilor, practic, începând cu 22 iunie, în aplicația Apple Developer și pe site-ul Apple Developer gratuit pentru toți dezvoltatorii. De asemenea, compania a anunțat Swift Student Challenge, o oportunitate pentru dezvoltatorii studenți de a-și arăta dragostea de codificare prin crearea propriului loc de joacă Swift. Acum, în al 31-lea an, WWDC20 va fi o oportunitate pentru milioane de dezvoltatori creativi și inovatori din întreaga lume pentru a avea acces timpuriu la viitorul iOS, iPadOS, macOS, tvOS și watchOS și pentru a învăța de la inginerii Apple în timp ce lucrează construiți experiențe de aplicații care îmbogățesc viața clienților Apple de pe glob.

„WWDC20 va fi cel mai mare, încă, reunind comunitatea noastră de dezvoltatori mondiali de peste 23 de milioane într-un mod inedit pentru o săptămână în iunie, pentru a afla despre viitorul platformelor Apple”, a spus Phil Schiller, vicepreședintele principal al marketingului mondial de marketing. „Nu putem aștepta să ne întâlnim online în iunie cu comunitatea globală de dezvoltatori și să împărtășim cu ele toate noile instrumente la care am lucrat pentru a le ajuta să creeze aplicații și servicii și mai incredibile. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre WWDC20 cu toată lumea, pe măsură ce ne apropiem de acest eveniment interesant. ””