Vodafone: Toate SURPRIZELE de Saptamana Acesta pentru Romani

Vodafone a anuntat astazi care sunt surprizele foarte mari pregatite in toata saptamana aceasta pentru toti romanii, iata ce va fi oferit gratuit tuturor.

Vodafone reprezentatii

Vodafone a anuntat astazi in mod oficial toate surprizele pe care le-a pregatit saptamana aceasta pentru toti romanii, nu dorr clientii sai din tara, si vorbim despre ceva care va bucura multa lume, si va tine si mai multa ocupata. Cei de la Vodafone continua seria de spectacole online cu artisti din Romania, dar si workshop-uri, astfel ca saptamana aceasta au pregatit o gama larga de reprezentatii, asa cum su era de asteptat inca de cand a inceput tot proiectul.

Vodafone a avut ieri workshop-uri organizate de catre Elvin Marinescu si Magitot, in care romanii au putut invata cum sa faca exercitii fizice, dar si cum sa faca putina magie acasa. Astazi Madalina Bozeanu a avut o sesiune de yoga, dimineata, si cam atat a fost organizat de catre operator prin livestream direct de pe pagina sa de Facebook, programul de astazi fiind cel mai scurt din toata saptamana, insa puteti vedea ca urmeaza si alte surprize.

Vodafone: Toate SURPRIZELE de Saptamana Acesta pentru Romani

Vodafone va transmite maine, 6 mai, un program de fitness la ora 09:00 cu marian achim, in timp ce seara Maximilian Ioan va vorbi despre jocurile video si cum pot deveni o pasiune, sau un loc de munca. Joi dimineata Vodafone va transmite de la ora 09:00 o sesiune de dans, in timp ce seara va fi organizat un concert live de catre Damian Draghici, iar aici mai mult ca sigur ca vor exista multe persoane interesate de ceea ce va putea fi vazut.

Vodafone reprezentatii program

Vodafone va transmite vineri dimineata o alta sesiune de fitness cu Marian Achim incepand cu ora 09:00, in timp ce seara trupa Trumpbeats va avea un concert transmis in direct. Vineri Vodafone va transmite o sesiune de fitness cu acelasi protagonist precum luni, iar o ora mai tarziu va avea loc o sesiune de yoga, in timp ce seara Adrian Despot va avea un concert live pe care toti romanii il vor putea vedea direct pe pagina de pe Facebook a companiei.

Vodafone va avea sambata un program scurt, cu o sesiune de dans, si o sceneta facuta seara de catre Serban Pavlu, celebrul actor roman, astfel ca aveti toata saptamana ce sa vedeti.