WhatsApp: Functia URIASA Pregatita de Lansare in Mai pe Telefoane

WhatsApp pregateste lansarea unei noi functii foarte importante in cursul lunii mai pentru telefoanele din toata lumea, iata ce urmeaza sa primim.

WhatsApp plati

WhatsApp urmeaza sa aiba o functie noua si foarte importanta lansata in cursul lunii mai pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, iar aici vorbim despre o noua incercare a Facebook de a schimba platforma. Mai exact, cei de la WhatsApp urmeaza sa lanseze in luna mai un serviciu de plati mobile si transferuri de bani care va avea denumirea WhatsApp Pay, el fiind anuntat cu ceva timp in urma pentru utilizatorii din intreaga lume de catre Facebook.

WhatsApp va lansa acest nou serviciu initial in India, acolo unde are deja unul ce permite transferurile de bani intre utilizatori, doar ca acum va merge mai departe si va oferi ceva mai complex de atat. WhatsApp va le va permite indienilor sa faca plati pentru diverse produse folosind platforma sa, iar asta vine ca o surpriza interesanta, pentru ca oamenii nu vor mai avea nevoie de alte servicii separate pentru a face asta, sau le-ar putea folosi in tandem.

WhatsApp: Functia URIASA Pregatita de Lansare in Mai pe Telefoane

WhatsApp va lansa WhatsApp Pay initial in India cu un numar limitat de 1 milion de utilizatori, urmand ca baza sa fie extinsa pe masura ce prima parte a procesului de testare va evolua. Lansarea in aceasta forma limitata este impusa de catre autoritatile din India care vor sa vada cum va functiona WhatsApp Pay acolo inainte de a autoriza lansarea sa pentru toti cei peste 400 de milioane de utilizatori ai platformei, o cifra surprinzator de mare, in final.

WhatsApp planuieste sa inceapa cu India in ceea ce priveste lansarea acestui sistemd e plati mobile, dar il va extinde inclusiv la alte zone de pe glob, iar asta pentru ca exista interes pentru platforme de acest gen. indienii folosesc de ceva timp platforma pentru transferuri de bani pe care WhatsApp le-a pus-o la dispozitie, deci trecerea catre un sistem de transferuri de bani este ceva perfect normal, si de asteptat, singurele necunoscute avand la baza numarul bancilor partenere.

WhatsApp vede acest sistem WhatsApp Pay ca o sursa pentru a genera bani din aplicatia de mesagerie, iar cu 2 miliarde de utilizatori activi pe intreaga planeta, vor fi cateva sute de milioane dornici sa o foloseasca.