Windows 10: Microsoft ENERVEAZA Oamenii cu o Decizie Proasta

Windows 10 reuseste iar sa enervezi oamenii cu PC-uri din intreaga lume din cauza unei decizii foarte proaste luate de catre compania Microsoft.

Windows 10 promovari

Windows 10 isi enerveaza iar utilizatorii din intreaga lume cu o decizie foarte proasta pe care a luat-o si pe care o impune pentru toata lumea, fara ca vreunul dintre oameni sa poata face ceva. Mai exact, i Windows 10 au reinceput sa apara reclame pentru Microsoft Edge atunci cand utilizatorii vor sa foloseasca Google, Chrome, Firefox, sau Opera, browserele concurente, si mult mai bune decat cel pe care cei din Redmond il au in acest moment.

Windows 10 afiseaza reclame pentru Microsoft Edge in momentul in care utilizatorii sistemului de operare cauta prin Start Menu oricare dintre browserele Google Chrome, Firefox, sau Opera. Puteti vedea mai jos cum arata reclama pe care Windows 10 o afiseaza in momentul in care utilizatorii vor sa foloseasca unul dintre browserele concurente pentru Microsoft Edge, si desigur ca unii oameni sunt enervati de decizia pe care a luat-o compania.

Windows 10: Microsoft ENERVEAZA Oamenii cu o Decizie Proasta

Windows 10 promovari google chrome

Windows 10 nu e la prima situatie de acest gen, Microsoft facand in trecut gesturi similare pentru a isi promova browserul pe care nimeni nu il vrea pentru ca nu este la fel de bun. Nici macar versiunea Microsoft Edge facuta in baza Google Chrome nu e dorita de catre oameni, iar Microsoft incearca orice in Windows 10 pentru a convinge lumea sa incerce browserul sau in momentul de fata, dar tot ceea ce a reusit este sa enerveze si mai mult pe toata lumea.

Windows 10 afiseaza reclame doar cnad sunt cautate aceste trei browsere prin Start Menu, ceea ce e si normal din moment ce acestea sunt si cele mai populare dintre toate cele care exista. Ar fi interesant de vazut si cam cat de multa lume ar reusi Microsoft sa convinga sa-i incerce browserul din Windows 10 prin aceste metode, dar probabil ca asta nu vom afla vreodata, compania americana evitand sa ofere de obicei informatii de acest gen pentru noi.

Windows 10 va avea luna aceasta lansat May 2020 Update pentru toate PC-urile din intreaga lume, iar aceasta schimbare s-ar putea regasi printre noutatile pe care Microsoft le va oferi pentru noi, din pacate.