DACIA Duster 3: LANSAREA Noului Model ar putea fi Grabita

DACIA Duster 3 ar putea avea lansarea grabita de catre producatorul din Mioveni, iata ce ar putea forta o asemenea decizie pentru noul model de masina.

DACIA Duster 3 grabita

DACIA Duster 3 este urmatorul important model de masina pe care grupul de la Mioveni vrea sa il lanseze pentru clentii din Romania si toata europa, iar anuntul ar putea veni mai devreme decat se asteapta multa lume. Mai exact, daca modelul facelift din 2021 nu va inregistra vanzarile pe care le doreste grupul, e foarte posibil ca DACIA Duster 3 sa aiba lansarea avansata de catre companie pentru a creste vanzarile care au scazut incredibil de mult in T1 2020.

DACIA Duster 3 este o posibila masina care sa revitalizeze vanzarile companiei dupa ce pandemia de Coronavirus a blocat timp de cateva luni vanzarile in totalitate, sanse de revitalizare existand. In unele tari au scazut vanzarile DACIA chiar si cu peste 90%, si vorbim despre tari foarte importante, astfel ca anul viitor vor fi lansate noi modele de catre producator, unul din seria Logan, unul din seria Sandero, si un un noi duster, dar daca acesta din urma nu va avea succes, atunci DACIA Duster 3 ar putea veni mai devreme.

DACIA Duster 3: LANSAREA Noului Model ar putea fi Grabita

DACIA Duster 3 este programata in momentul de fata pentru a fi lansata prin 2025 sau 2026, deci la foarte mult timp distanta, poate si pentru ca va veni cu multe schimbari in raport cu modelele actuale. Chiar daca pandemia de Coronavirus ar putea grabi lansarea DACIA Duster 3, e greu de crezut ca ar putea fi vorba despre reducerea cu mai mult de 1 an, un an si jumatate a perioadei de timp in care masina va putea fi pregatita pentru a fi pusa in vanzare.

DACIA Duster 3 poate avea dezvoltarea accelerata de catre cei de la DACIA, insa exista limite in ceea ce poate fi facut mai devreme, fara testare suficienta, si important e ca totul sa fie ok. DACIA Duster 3 va fi lansata doar cand este 100% pregatita pentru a fi vanduta catre clienti, chiar daca asta se va intampla inainte de actuala perioada programata de catre producatorul roman, insa totul depinde de ceea ce se va intampla in anul 2020.

DACIA Duster 3 va aduce unele dintre cele mai mari schimbari dintre toate modelele pe care le-a lansat pana acum producatorul roman, iar multa lume asteapta cu nerabdare sa vada ce a fost pregatit.