ING Bank: Anuntul cu o Realizare IMPORTANTA pentru Romania

ING Bank a facut un anunt cu o realizare importanta pe care a reusit-o pentru toata Romania, iata ce mesaj a venit astazi de la puternica banca din tara.

ING Bank explicatii

ING Bank a un anunt impresionant pentru toti romanii cu privire la felul in care a actionat pana in momentul de fata pe durata pandemiei de Coronavirus in Romania, spre binele nostru. Mai exact, ING Bank a anuntat ce sume de bani a donat pana in momentul de fata in timpul pandemiei de Coronavirus in Romania, si vorbim despre sume consistente care au plecat de la banca, dar si de la clientii sai pentru sustinerea cauzelor promovate.

ING Bank sustine ca pana in momentul de fata nu mai putin de 53.000 de euro au fost donati de catre clientii sai prin intermediul HomeBank pana in momentul de fata, suma fiind una consistenta. Suma a fost completata de catre cei de la ING Bank pana la 128.000 de euro, iar acesti bani au fost donati in verse comunitati din Romania pana in momentul de fata, totul pentru a ajuta persoanele din zec de judete din tara care au fost afectate de Coronavirus.

ING Bank: Anuntul cu o Realizare IMPORTANTA pentru Romania

ING Bank spune ca 7445 persoane vulnerabile din 22 de judete au primit pana acum o parte din acesti bani pentru a le ajuta sa faca fata mai usor pandemiei de Coronavirus. Sumele sunt distribuite saptamanal de catre cei de la ING Bank acolo unde este nevoie, astfel incat toata lumea sa fie in grija autoritatilor in momentul de fata astfel incat acolo unde poate fi oferit ajutor, acesta sa vina in timp util pentru oamenii care chiar au nevoie de el.

Când suntem mulți, binele crește. 🧡 Vă mulțumim tuturor celor care vă implicați în susținerea persoanelor vulnerabile,…

Publicată de ING Romania pe Luni, 4 mai 2020

ING Bank a donat si separat diverse sume de bani pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus in Romania, si a incercat sa ajute cat de mult a putut oamenii atat din spitale, cat si din afara lor. Cei de la ING Bank le cer in continuare tuturor romanilor sa faca donatii pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus prin intermediul aplicatiei HomeBank, si n-ar fi exclus sa faca donatii separate din banii proprii pentru sustinerea acestei lupte.

ING Bank este doar una dintre bancile din Romania care a facut donatii insemnate pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus in tara noastra, asa ca ramane de vazut ce va mai anunta.