Orange Romania: Mesaj catre Clienti, ce Poti face chiar Acum

Orange Romania are un mesaj nou pe care il transmite catre toti clientii din tara noastra, iata ce poti face chiar in acest moment, si cat conteaza.

Orange Romania plata

Orange Romania a publicat astazi un mesaj pentru clientii sai din Romania care poate fi de faorte mare folos in plina pandemie de Coronavirus, iar asta deoarece el ii poate ajuta pe multi oameni sa evite drumurile inutile. Cei de la Orange Romania au in aplicatia lor pentru clientii din toata Romania o optiune foarte utila care le ofera posibilitatea de a plati rapid factura unui prieten, ceva ce in aceasta perioada implica ajutarea unora sa evite mersul intr-un magazin.

Orange Romania ii ofera oricarui client care are cont in My Orange posibilitatea de a plati factura unui prieten, al unei rude, sau a oricui doreste, iar asta pentru a ajuta oamenii sa ii ajute pe altii. Optiunea pe care cei de la Orange Romania o ofera in aplicatia lor, dar si pe website, este disponibila de foarte multa vreme, insa in aceasta pandemie de Coronavirus e util sa fie readusa in atentia oamenilor pentru ca a plati factura unei rude o scuteste de un drum fara rost.

Orange Romania: Mesaj catre Clienti, ce Poti face chiar Acum

Orange Romania le face de saptamani de zile recomandari clientilor sa nu mearga in magazine pentru nimic, si le cere acestora sa ramana in case pentru a se proteja de o posibila infectare. Mai mult decat atat, unele magazine ale Orange Romania din centrele comerciale sunt inchise, la fel ca si cele ale partenerilor, in timp ce altele a program redus in aceasta perioada, deci in unele situatii plata facturii ar putea fi foarte dificila, astfel ca aceasta optiune e de mare ajutor.

Cât de ușor poți să plătești factura unui prieten chiar din aplicația #MyOrange 📱? Vezi în video-ul de mai jos 😊.Dacă nu ai încă #MyOrange, poți descărca aplicația de aici: oran.ge/myOrangeApp.

Publicată de Orange pe Miercuri, 6 mai 2020

Orange Romania ofera in aceasta perioada si o serie de beneficii speciale pentru clientii sa din toata tara, iar pentru unele dintre ele a fost extinsa perioada de valabilitate pentru luna mai. In My Orange clientii pot sa ia contact si cu informatii privind aceste beneficii importante de care se pot bucura, fie ca este vorba despre trafic de internet, bani reprimiti pentru reincarcari, sau puncte suplimentare la plata facturilor, Orange Romania are cate ceva pentru fiecare.

Orange Romania prezinta aceasta functie de plata a facturii unui prieten pe telefoane, dar ea este disponibila inclusiv in website-ul operatorului, daca sunteti interesati sa faceti de acolo cat mai rapid plata.