Vodafone Romania: Mesajul de care Trebuie sa stie Clientii

Vodafone Romania are un mesaj de care trebuie sa stie toti clientii sai din tara, iata ce a publicat astazi pentru ca toata lumea sa ia la cunostinta rapid.

Vodafone Romania programe

Vodafone Romania vine astazi cu un mesaj important pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca el vine cu o serie de informatii extrem de utile care ii ajuta sa afle din timp care magazine sunt deschise, si care nu. Cei de la Vodafone Romania au publicat o harta interactiva cu programul actualizat al magazinelor din Romania, iar toti cei care au nevoie sa mearga in vreunul pentru vreo problema foarte urgenta, au acum informatii clare.

Vodafone Romania a fost obligata de ordonantele militare sa inchida unele dintre magazinele sale din tara, iar asta pentru ca ele se aflau in centre comerciale care au fost deasemenea inchise. Pe de alta parte, Vodafone Romania a luat decizia de a reduce programul de lucru pentru unele dintre magazinele sale din Romania, ele functionand intre alte ore decat in mod normal, iar aceasta harta interactiva ar trebui sa ajute lumea sa vada ce se intampla.

Vodafone Romania: Mesajul de care Trebuie sa stie Clientii

Vodafone Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care a luat decizii de acest gen, iar asta pentru ca ordonantele militare au adus obligatii pentru toata lumea. Acum Vodafone Romania ii ajuta pe clienti sa afle mai usor in ce magazin pot ajunge mai repede, si intre ce ore, insa totul cu mentinerea vechilor recomandari de a incerca sa foloseasca serviciile online, sau serviciul de suport telefonic pentru a rezolva de la distanta problemele.

Din grijă pentru cei dragi vă recomandăm să folosiți cât mai mult soluțiile digitale Vodafone.Dar dacă deplasarea este…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 6 mai 2020

Vodafone Romania organizeaza in aceasta perioada si o serie de spectacole online special pentru clientii din Romania care si-ar fi dorit sa mearga la teatru, concerte, opera, dar nu au posibilitatea. Vodafone Romania a organizat un program foarte interesant pentru toata lumea, astfel ca oricine este interesat sa vada un spectacol doar online, o poate face direct pe pagina sa de Facebook, si v-am publicat ieri programul complet al reprezentantiilor.

Vodafone Romania a oferit si multe beneficii interesante pentru clientii din tara in aceasta perioada, ele ramanand desigur valabile pana la expirarea starii de urgenta din tara noastra.