Google Lens: Functia UIMITOARE de care chiar Aveai Nevoie

Google Lens are o noua functie uimitoare lansata, si foarte multi utilizatori chir aveau nevoie de o asemenea schimbare pentru aplicatia Google.

Google Lens traduceri

Google Lens este unul dintre cele mai utile sisteme create vreodata de catre compania Google, iar acum aflam ca o noua functie foarte buna este pregatita de lansare pentru el, si foarte multa lume va dori cu siguranta sa o foloseasca. Google Lens le permite oamenilor sa caute orice pe internet in baza unor poze pe care utilizatorii le fac cu obiecte in lumea reala, si pot sa afle cum se cheama un monument, o masina, o planta, etc, dar nu avea ceva important.

Google Lens nu avea o functie care sa le permita utilizatorilor sa invete si cum sa pronunte inclusiv traducerile pe care le poate face pentru orice fel de cuvinte care sunt vizibile in pozele facute de noi. Google Lens poate face traduceri in timp real, sau in functie de pozele pe care le incarcam in serverele Google, iar incepand de acum poate inclusiv sa rosteasca acele cuvinte pentru a ne invata si cum sa le spunem pentru a putea fi intelesi in alte tari de pe glob.

Google Lens: Functia UIMITOARE de care chiar Aveai Nevoie

Google Lens are de acum un buton special integrat pentru a putea asculta cuvintele traduse, astfel incat atunci cand vream sa intrebam ceva intr-o limba pe care nu o vorbim, ne va fi mai usor sa facem asta. Ideea in sine este una foarte buna, si similara cu ceea ce vedem pentru Google Translate, doar ca Google Lens poate face asta in baza unor traduceri facute pentru poze inregistrate cu diverse obiecte, sau prin indreptarea camerei telefoanelor spre diverse semne, cuvinte.

Google Lens are deasemenea implementata o functie care permite salvarea de texte din documente in telefoane sau calculatoare, si transferarea lor in alte dispozitive in carem suntem logati cu acelasi cont Google, dar exclusiv prin Chrome. Aceasta functie nu e la fel de importanta precum cea de traducere si rostire a cuvintelor pentru a sti cum sa le pronuntam, dar asa Google Lens ne permite sa transferam mai usor textele intre dispozitivele noastre.

Google Lens are aceste schimbari implementate chiar din acest moment pentru toata lumea, deci daca e nevoie, actualizati si aplicatia pentru a folosi noutatile acestui serviciu.