Playstation 5: Iata Data la care am Putea Vedea Noul Design

Playstation 5 data design

Playstation 5 este urmatoarea consola importanta pe care Sony o va lansa pentru utilizatorii din intreaga lume, dar nu a prezentat deocamdata pentru ea si design-ul care urmeaza sa fie oferit pentru ea, insa acum avem si o posibila data la care s-ar putea intampla asta.

Playstation 5 ar urma sa aiba noul design prezentat la data de 2 iunie de catre cei de la Sony, o zi nu chiar atat de indepartata de acest punct, iar asta in conditiile in care revista companiei dadea de inteles ca lucrurile vor avea loc in luna mai.

Playstation 5 ar urma sa aiba design-ul prezentat pe data de 2 iunie doar pe blogul celor de la Sony, nu si in cadrul unei conferinte live, ceea ce desigur ca nu e tocmai un mod obisnuit de a prezenta un produs atat de important precum este aceasta consola.

Playstation 5 ar putea avea design-ul prezentat in data de 2 iunie pe blogul celor de la Sony, insa in magazine consola va ajunge abia undeva peste cateva luni, adica pe final de noiembrie, adica exact inainte de sarbatorile de iarna, asa cum am vazut si in alti ani.

Playstation 5 nu are deocamdata nici design-ul si nici pretul de vanzare dezvaluite de catre cineva, dar este de asteptat ca ea sa coste peste 500 de dolari, sau euro, o suma foarte mare pentru un produs de acest gen de la compania Sony.