Android: Schimbarea ce are IMPACT si Asupra Lansarii iOS 14

Android are facuta o schimbare care ar putea avea impact si asupra lansarii iOS 14 pentru utilizatorii de telefoane iPhone, iata ce s-a intamplat.

Android ios 14

Android a avut anuntata in cursul zilei de ieri o schimbare foarte importanta de catre compania Google, una la care multi nu se asteptau nici in aceasta perioada in care pandemia de Coronavirus a dat multe “peste cap”. Cei de la Google au anuntat ieri ca evenimentul oficial pentru prezentarea versiunii 11 a sistemului de operare Android este amanata pana pe data de 3 iunie, cu o luna mai tarziu decat ziua in care intentiona sa organizeze Google I/O.

Android a luat aceasta decizie din cauza pandemiei de Coronavirus, insa dupa anuntarea sa, cei de la Apple au confirmat deasemenea ca WWDC 2020 va fi organizat in a doua parte a lunii iunie, nu la inceput. iOS 14 trebuia sa fie prezentat la inceputul lunii iunie de catre Apple, in cadrul WWDC 2020, insa din moment ce acest eveniment a fost amanat, mai mult ca sigur din cauza amanarii prezentarii versiunii 11 a Android, e posibil ca lansarea iOS 14 sa fie amanata.

Android: Schimbarea ce are IMPACT si Asupra Lansarii iOS 14

Android si iOS aveau noile versiuni prezentate in mod obisnuit la cateva saptamani bune distanta una de cealalta, de obicei aproape o luna, insa acum aceasta perioada este redusa. Avand in vedere felul in care sunt organizate lucrurile, iar primele versiuni beta ale Android 11 si iOS 14 vor fi lansate cu o luna si trei saptamani intarziere, pare clar ca lansarea versiunilor finale va fi deasemenea amanata de catre Apple si Google, totul din cauza pandemiei de Coronavirus.

Android ar urma sa aiba versiunea 11 lansata la inceput de luna septembrie, in timp ce iOS 14 ar urma sa fie lansat la inceput de octombrie, in loc de a doua jumatate a lunii septembrie. Android n-a mai avut de ceva vreme o lansare atat de tarziue facuta de catre cei de la Google, in timp ce iOS 14 ar urma sa ajunga la noi mai tarziu decat in oricare dintre anii anteriori de cand a fost mutata lansarea noilor modele ale iPhone in toamna.

Android va veni cu multe schimbari implementate, la fel ca si iOS 14, astfel ca ramane doar sa vedem care vor fi datele stabilite ca finale pentru lansarea celor doua actualizari pentru sistemele de operare.