Orange Romania: Anuntul SURPRIZA pentru Clientii din Romania

Orange Romania are astazi un anunt surpriza pentru clientii sai din toata tara, iata ce a decis operatorul sa ofere gratuit de aceasta data pentru ei.

Orange Romania cadou

Orange Romania a facut un anunt surpriza pentru clientii sai din Romania, luand decizia de a le oferi in continuare acestora ceea ce asteapta cu adevarat de la operatorul de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Orange Romania a anuntat o extindere a gratuitatii de o luna pentru HBO s HBO Go pentru clientii care folosesc serviciile de televiziune, acest beneficiu fiind initial oferit la scurt timp dupa impunerea restrictiilor de deplasare in Romania.

Orange Romania a anuntat acum ca aceasta promotie a fost extinsa pana pe data de 15 mai pentru clientii sai, deci toti cei care isi activeaza extraoptiunea pana atunci, beneficiaza de gratuitate de o luna. Vestea este una foarte buna pentru cei care inca nu au profitat de aceasta oferta, cei de la Orange Romania spun ca beneficiul este disponibil doar pentru cei care nu au optiunile active deja, deci cei care plateau oricum nu primesc nimic, din pacate.

Orange Romania: Anuntul SURPRIZA pentru Clientii din Romania

Orange Romania este doar unul dintre operatorii care le-a oferit clientilor gratuitate pentru HBO si HBO Go in perioada starii de urgenta, altii avand fix aceeasi gratuitate. Practic, HBO si HBO Go a devenit un cadou pe care multi dintre clientii serviciilor de televiziune din tara l-au primit, exceptie facand cei de la Digi, care n-au primit nimic gratuit pe partea de servicii in aceasta perioada, deci Orange Romania si restul sunt cu mult deasupra lor.

Ai epuizat toată lista de filme pe care să le vezi acasă? Ȋncă nu 😊. Până pe 15 mai, ai 1 lună acces inclus la cele mai…

Publicată de Orange pe Joi, 7 mai 2020

Orange Romania face acest anunt foarte bun la doar o zi dupa ce a emis o avertizare foarte importanta pentru toti clientii, si cred ca e util sa va aduceti aminte de ceea ce a fost explicat. Orange Romania si-a avertizat clientii sa nu isi divulge numele de utilizator, parolele la conturi, sau conturi bancare prin SMS, email, telefon catre persoane care sustin ca sunt angajati ai companiei, iar asta pentru ca angajatii adevarati nu vor cere vreodata asta.

Orange Romania este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, si inca mai are cateva beneficii interesante pentru cei care-i folosesc serviciile in aceasta perioada.