Facebook, Google isi lasa angajatii sa lucreze de acasa in 2020

Facebook Google angajati acasa 2020

Facebook si Google au anuntat astazi ca le vor permite angajatilor sa lucreze de acasa pana la finalul anului 2020 intr-o incercare de a ii ajuta sa reduca substantial riscul unei posibile infectari cu noul Coronavirus, masura fiind una laudabila pentru ambele companii.

Atat Facebook, cat si Google, isi vor redeschide sediile in iulie, la o luna dupa ce au stabilit o data initiala pentru revenirea angajatilor la lucru, iar acum au decis sa le permita sa stea in case pana la finalul acestui an, ceea ce este o veste foarte buna.

Facebook si Google le vor permite angajatilor care pot veni la birouri sa vina si sa isi desfasoare munca de acolo in conditii de siguranta, iar cei care vor sa o faca de acasa, pot sa evite in totalitate drumul si munca intr-o cladire de birouri unde exista risc de infectare.

Chiar daca ambele companii au oferit aceasta posibilitate pentru angajati, ele ii vor chema totusi pe unii dintre ei la locurile de munca in functie de necesitati, si de imposibilitatea ca ei sa isi desfasoare intr-adevar munca de la distanta.

Acelasi lucru s-a intamplat si pana acum, unii angajati fiind chemati la munca pentru ca nu puteau sa isi desfasoare munca de la distanta, astfel ca e posibil ca doar cei care si in ultima perioada au lucrat de la distanta sa poata lucra in continuare in aceleasi conditii.