GTA 6: Schimbarile Mari care au Dus la AMANAREA Noului Joc

GTA 6 feedback

GTA 6 are parte de schimbari foarte mari, chiar n timpul procesului de dezvoltare, din cauza Read Dead Redemption 2, ce de la Rockstar Games fiind foarte hotarati sa le ofere tuturor jucatorilor exact ceea ce isi doresc pentru noul titlu cand va fi lansat.

GTA 6 era in proportie de 60% – 70% finalizat in momentul in care Rockstar a decis sa asculte de plangerile celor care se joaca Read Dead Redemption 2, si a facut multe modificari pentru viitorul titlu, totul in ideea de a oferi cea mai buna experienta posibila.

GTA 6 are povestea de joc extinsa si mai mult dupa analizarea plangerilor legate de Read Dead Redemption 2, iar Rockstar pregateste inclusiv suportul pentru a oferi DLC-uri care sa o extinsa si mai mult, toata aceasta pregatire durand foarte mult.

GTA 6 are modificari mari facute inclusiv pentru felul in care se desfasoara misiunile, iar compania ar fi decis sa amane lansarea pentru a putea pregati totul asa cum trebuie in vederea lansarii jocului intr-o versiune care sa fie cu adevarat apreciata de catre jucatori.

“Grand Theft Auto VI a fost de aproximativ 60/70%, dar pentru că Rockstar a considerat Feedback pentru Red Dead Redemption II, unele porțiuni ale jocului sunt re-realizate, povestea este extinsă în continuare, iar acestea „curăță marginile” și timp suplimentar este utilizat pentru configurare, suportul DLC continuu. Misiunea de proiectare este în special revizuită pentru a oferi o abordare mai deschisă, Rockstar a luat cu adevărat feedback-ul către RDRII. De asemenea, nu au trebuit să-l întârzie, dar au ales să își ia timpul, deoarece veniturile constante GTA Online le permit.”

GTA 6 nu a avut pana in momentul de fata dezvaluite informatii cu privire la ceea ce ar urma sa aduca, cel putin nu oficial, iara sta pentru ca foarte multe zvonuri au aparut pana acum, si ele au dezvaluite multe dintre surprizele pregatite.