iPhone 12 Pro: Ecran ProMotion de 120 Hz, si alte Mari Surprize

iPhone 12 Pro ar urma sa fie lansat de catre compania Apple cu un ecran ProMotion care are rata de refresh de 120 Hz, adica exact precum in cazul tabletelor iPad Pro, sau cel putin asta ne spune un zvon aparut astazi in legatura cu noile telefoane.

Mai sus aveti un clip video al unui cunoscut YouTuber care afirma ca iPhone 12 ar urma sa vina cu o serie de schimbari mari de la compania Apple, Face ID urmand a fi deasemenea imbunatatit, dar asta se intampla in cam fiecare an, deci era ceva asteptat.

iPhone 12 Pro ar urma sa vina si cu zoom de pana la 3X pentru camera sa principala, aceasta urmand a fi compusa din patru senzori de imagine, cel LiDAR fiind adaugat anul acesta pentru a aduce o serie de noi functii, in special pentru realitate augmentata.

Pentru iPhone 12 Pro Max este deasemenea asteptata si o crestere a capacitatii bateriei la 4400 mAh de catre cei de la Apple, cu aproape 500 mAh mai mult decat ceea ce avem in iPhone 11 Pro Max, schimbare afiind una mai mult decat buna pentru telefoane.

iPhone 12 Pro este doar unul dintre cele 4 modele de telefoane din seria care va fi lansata in 2020 de catre compania Apple, toate fiind asteptate pentru prezentare undeva prin septembrie, dar e posibil sa existe o amanare fata de ceea ce am vazut in 2019.