WhatsApp: Doua TRUCURI Grozave de care NU ai Aflat Pana Acum

WhatsApp are doua trucuri grozave pentru toata lumea de care probabil ca nu ai aflat pana acum, iata ce poti face in aplicatie chiar in acest moment.

WhatsApp difuzare

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume, insa putini stiu cu adevarat toate functiile pe care aplicatia le ofera pentru ei, si e foarte posibil ca voi sa nu fi aflat despre aceste doua trucuri foarte bune. WhatsApp are foarte multe functii foarte bune pentru toata lumea, insa rareori afla toata lumea despre toate cele care sunt disponibile, si cel mai probabil e vorba de aceeasi situatie inclusiv in ceea ce priveste aceste doua trucuri foarte bune.

WhatsApp are un prim truc in posibilitatea de a ascunde poza de profil de orice persoane care nu ne este contact, dar ne trimite totusi un mesaj, acest lucru fiind posibil in momentul de fata. Este deasemenea la fel de posibil sa ascundem poza si de oricare dintre contacte, daca dorim acest lucru, WhatsApp avand optiuni pentru a face acest lucru printr-o smpla setare aleasa in cadrul aplicatiei de mesagerie, si daca vreti sa va ascundeti pozele de profil, e usor.

WhatsApp: Doua TRUCURI Grozave de care NU ai Aflat Pana Acum

WhatsApp permite controlarea acestei functii din meniul special unde exista optiunile pentru intimitate, acolo fiind o categorie speciala pentru pozele de profil pe care le putem seta. Un al doilea truc foarte interesant care este disponibil pentru toata lumea are la baza posibilitatea de a trimite mesaje de grup catre diverse persoane fara ca acestea sa stie ca de fapt acel mesaj este unul de grup, si nu unul individual, ceea ce in anumite conditii poate fi destul de util pentru oameni.

WhatsApp permite trimiterea de mesaje catre grupuri de persoane prin intermediul functiei care ne ofera posibilitatea de a crea liste de difuzare, acolo putand fi selectate toate contactele catre care dorim sa trimitem asemenea mesaje. Dupa selectarea contactelor, doar trimitem mesajul catre persoanele la care dorim sa ajunga, iar ele il vor primi ca unul privat, nu ca unul de grup, astfel ca oamenii nu vor sti ca acel mesaj WhatsApp a ajuns si la alte, poate, cateva zeci de persoane.

WhatsApp are aceste functii disponibile atat pe telefoanele cu sistem de operare iOS, cat si pe telefoane cu sistem de operare Android, deci va puteti folosi de ele oriunde si oricand aveti nevoie.