BANCA Transilvania: SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania a anuntat o surpriza foarte buna pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera banca pentru toata lumea chiar din acest moment.

BANCA Transilvania adaugare

BANCA Transilvania vine cu un anunt surpriza pentru toti clientii sai din Romania, dar e ceva de care foarte multi pot profita in aceasta perioada, mai ales ca le simplifica foarte mult viata. Vorbim despre faptul ca BANCA Transilvania a decis sa implementeze in aplicatia BT Pay suport pentru adaugarea si cardurilor de la alte banci, sau de la alte institutii financiare, pentru ca ai sai clienti sa le aiba pe toate in acelasi loc pentru transferuri de bani rapide.

BANCA Transilvania integreaza in BT Pay toate aceste functii la fel cum ofera, de exemplu, aplicatiile Wallet pentru iOS si Android, doar ca in acest caz putem adauga orice de la bancile romanesti. Daca in cazul acelor aplicatii de tip Wallet e nevoie de compatibilitate de la producator pentru a le adauga, cei de la BANCA Transilvania ofera din start compatibilitate pentru cardurile de la bancile romanesti, de la fintech-uri precum Revolut, Orange Money, si probabil altele.

BANCA Transilvania: SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania a extins extrem de mult functionalitatea pe care o ofera pentru clientii sai prin intermediul aplicatiei BT Pay, astfel ca ne putem bucura de ceva ce nu creadeau multi ca vor primi. Adaugarea tuturor cardurilor acolo simplifica foarte mult trasnferurile de bani catre cardul de la BANCA Transilvania, dar si altor persoane care folosesc aplicatia, iar asta nu e posibil cu vreuna dintre aplicatiile Wallet incluse in iOS sau Android acum.

Da, cardurile emise și de alte bănci sau fintech-uri din România, pot fi adăugate în app.Ce poți face cu ele?✅Transferi bani pe cardul tău BT.✅Le trimiți bani ușor celor care au BT Pay.

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 8 mai 2020

BANCA Transilvania ofera prin aplicatia BT Pay mult mai multe functii decat atat, inclusiv posibilitatea de a face plati mobile, sau de a scoate bani de la ATM-uri fara a avea cardurile la noi. Mai mult decat atat, in aplicatia BANCA Transilvania exista implementata si o sectiune prin care romanii pot face si donatii pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus, deci exista multiple motive pentru a folosi aceasta aplicatie daca aveti nevoie intr-adevar de ea.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay prin intermediul magazinelor de aplicatii App Store si Google Play Store, insa functionalitatea ar putea fi usor diferita in functie de fiecare magazin in parte.