DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu Mazda si Kia Sportage

DACIA Duster apare astazi intr-un test uimitor in care Mazda CX-5 si Kia Sportage ii sunt rivale, iata cat de bine s-a descurcat suv-ul romanesc.

DACIA Duster apare astazi intr-un test extrem de interesant care pune masina fata in fata cu o Mazda CX-5 si o Kia Sportage pentru a ne arata cat de bine se descurca fiecare dintre ele in sesiunile offroad. Vorbim despre 3 masini care sunt gandite atat pentru rulare pe drumuri publice, cat si pe teren accidentat, iar DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Mazda CX-5 si Kia Sportage, asa cum era de asteptat, pentru ca e foarte versatila.

DACIA Duster este trecuta cu Mazda CX-5 si Kia Sportage printr-un test offroad pe teren oarecum nisipos, iar asta pune la mare incercare sistemele din masini care trebuie sa controleze felul in care e distribuita puterea. Dupa cum veti putea vedea, nici DACIA Duster si nici celelalte modele de masini nu se descurca 100% bine in acest test, iar asta e normal, pentru ca terenul pe care se desfasoara totul este unul dificil, deci exista o oarecare egalitate intre ele.

DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu Mazda si Kia Sportage

DACIA Duster reuseste chiar sa se descurce mai bine decat Mazda CX-5 si Kia Sportage, care oricum e un model foarte vechi, in unele teste, insa diferentele nu sunt uriase intre cele trei masini. Este perfect normal acest lucru din moment ce vorbim despre modele care sunt facute sa functioneze atat pe teren accidentat, cat si pe drumurile normale, iar DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in toate situatiile, ceea ce e o veste foarte buna.

DACIA Duster a facut fata cu brio si multor altor teste la care a fost supusa pana in momentul de fata, iar ceea ce vedem aici nu este deloc diferit, fiind iar confirmata versatilitatea masinii. Asta face din DACIA Duster un suv care este foarte util pentru cei care au nevoie de o masina cu care sa se poata plimba pe drumurile publice, care sa poata merge fara probleme si prin zonele nu chiar atat de “prietenoase”, iar masina pare sa se descurce foarte bine.

DACIA Duster nu este cel mai bun suv de pe piata, nu este perfecta pe teren accidentat, insa putem vedea fara probleme faptul ca e mult mai versatila decat credeau unii.