Samsung GALAXY Note 20: Primele Detalii IMPORTANTE Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 are parte de primele detalii cu privire la noul ecran care va fi oferit pentru clienti, iata ce urmeaza sa fie implementat.

Samsung GALAXY Note 20 rezolutie

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de primele informatii importante cu privire la unele dintre specificatiile tehnice pe care urmeaza sa le ofere pentru toata lumea dupa lansare. Mai exact, pentru Samsung GALAXY Note 20 este asteptata si o versune Ultra in serie, doar modele Plus si standard urmand a fi oferite de catre cei de la Samsung, astfel ca nu va fi copiata chiar toata seria GALAXY S20, desi specificatiile vor fi cam aceleasi pentru ele.

Samsung GALAXY Note 20 va fi disponibil intr-o versiune standard care are ecran cu diagonala de 6.4 inch, fata de 6.3 inch in modelul de anul trecut, rezolutia crescand la 2345 x 1084 pixeli. Pentru ecranul Samsung GALAXY Note 20 va fi deasemenea implementata tehnologia LTPO, insa se pare ca va avea o rata de refresh de 120 Hz, asa cum ne asteptam, dar nu se stie daca la rezolutia totala, sau va mai exista vreo limitare la cea Full HD.

Samsung GALAXY Note 20: Primele Detalii IMPORTANTE Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 Plus, pe de alta parte, urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.9 inch, o creste similara cu cea pentru modelul anterior, iar rezolutia va fi de 3096 x 1440 pixeli. In ceea ce priveste rata de refresh vorbim despre fix acelasi lucru precum in cazul Samsung GALAXY Note 20, dar desigur ca ramane in continuare o necunoscuta in ceea ce priveste posibilitatea de a avea o rata de refresh atat de buna la rezolutie completa.

Se pare ca versiunea Ultra a Samsung GALAXY Note 20 va fi “inlocuita” de Samsung GALAXY Fold 2, ceea ce e destul de logic din moment ce combinarea GALAXY S20 cu GALAXY Z Flip s-a dovedit un succes. Problema e ca GALAXY Fold 2 va fi mai scump decat Z Flip, mult mai scump decat Samsung GALAXY Note 20, asa ca e posibil ca nu la fel de multa lume sa fie dornica sa il cumpere, insa poate ca in aceasta situatie preturile vor fi mai mici.

Samsung GALAXY Note 20 este pregatit pentru lansare in luna august, dar e posibil ca datele sa fie amanate pentru luna septembrie, mai ales ca si noua versiune a Android va ajunge mai tarziu.