BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stii

BANCA Transilvania face un nou anunt de care clientii din toata Romania trebuie sa stie, iata ce are de spus banca pentru cei care-i folosesc serviciile.

BANCA Transilvania expirare

BANCA Transilvania vine astazi cu un nou anunt pentru toti clientii sai din Romania, si continua seria vestilor imbucuratoare pentru toti cei care ii folosesc serviciile si in aceasta perioada. Acum cateva saptamani cei de la BANCA Transilvania spuneau ca toate cardurile care sunt reinnoite sunt oferite in format digital pentru clienti in aplicatia BT Pay inainte ca ele sa fie ridicate de catre clienti de la agentii, dar numai pentru cei care au asta o aplicatie.

BANCA Transilvania vine asta si cu raspunsul multora la intrebarea “ce se intampla daca imi expira cardul”, lamurind lucrurile, si reiterand faptul ca acestea sunt oferite digital in continuare. Clarificarea pe cae BANCA Transilvania o face este importanta pentru multi dintre cei care inca se mai intrebau ce se intampla cu ale lor carduri care expira in aceasta perioada, iar cardurile in format digital pot fi folosite la fel precum cele in format fizic.

BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stii

BANCA Transilvania merge chiar mai departe decat alte banci, iar asta pentru ca permite inclusiv retragerile de la ATM-uri fara a avea cardul fizic la tine, ceea ce linisteste oamenii carora nu le-au ajuns inca noile carduri in format fizic. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania le permite clientilor sa le ofere posibilitatea altor persoane de a ridica bani de ATM in locul lor prin intermediul acelor coduri speciale care pot fi generate in aplicatie pentru autentificare.

Îți expiră cardul luna asta? Deja ai cardul nou în BT Pay. 😌 Poți face orice operațiune cu el – inclusiv retrageri de bani sau plăți online pentru că ai toate detaliile necesare.

Publicată de Banca Transilvania pe Luni, 11 mai 2020

BANCA Transilvania este singura, sau una dintre putinele banci care face asa ceva, iar asta si pentru ca aici e vorba si despre un risc pentru siguranta contului, pana la urma. Pe de alta parte, BANCA Transilvania le ofera un beneficiu foarte interesant clientilor din tara prin oferirea cardurilor in format digital in aplicatia lor, ceva ce unele banci nu fac, ele impunand activarea cardului inainte de oferire in format digital, ceea ce presupune un drum la o agentie.

BANCA Transilvania ofera de ceva vreme cardurile si in format digital, chiar daca au expirat, astfel ca toti clientii se pot bucura de beneficiile lor fara a avea si cardurile fizice in posesie.