WhatsApp: Functia SPECIALA pentru Oamenii din Toata Lumea

WhatsApp are o noua functie speciala pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce s-a gandit Facebook sa ne ofere de aceasta data pe telefoane.

WhatsApp rooms

WhatsApp are o noua functie speciala pregatita pentru lansare pe telefoane, tablete si nu numai, ea fiind descoperita recent, si fiind un atac serios facut la Zoom, care este foarte populara in momentul de fata. WhatsApp pregateste lansarea unei functii speciale care le va permite utilizatorilor sa faca apeluri video cu pana la 50 de persoane simultan, dar nu direct din aceasta platforma, ci prin intermediul Messenger Rooms, recent lansata de catre Facebook.

WhatsApp si-a dublat limita pentru numarul de persoane care pot face apeluri video dupa ce a crescut foarte mult numarul persoanelor care fac asemenea apeluri, iar acum se pare ca va creste din nou, dar prin Messenger Rooms. WhatsApp a decis sa testeze in WhatsApp Web  SI pe telefoane integrarea pentru Messenger Rooms, care va duce utilizatorii direct la acea platforma care va permite efectuarea de apeluri video cu un numar atat de mare de persoane.

WhatsApp: Functia SPECIALA pentru Oamenii din Toata Lumea

whatsapp messenger rooms

WhatsApp va ramane in continuare limitata la apeluri video cu maxim 4 persoane pentru ai sai utilizatori, deci aici nu se va schimba nimic, iar asta pentru ca e greu de oferit o asemenea functionalitate in aceasta platforma. Messenger Rooms este un concurent direct si serios pentru Zoom, deci integrarea cu WhatsApp era normala in situatia de fata, si e bine ca se ofera suport pentru ea din moment ce 2 miliarde de oameni folosesc aceasta platforma.

WhatsApp va avea implementat suport pentru Messenger Rooms inclusiv in aplicatiile pentru telefoanele mobile, dar acolo va fi mai greu sa vezi cum trebuie 50 de persoane intr-un apel video in grup. Integrarea pentru Messenger Rooms nu va fi integrata doar in WhatsApp de catre cei de la Facebook, ci si in alte aplicatii pe care le detin, astfel ca vom vedea in perioada urmatoare si celelalte moduri in care ea este adusa de catre companie.

WhatsApp va avea lansata aceasta integrare undeva in cursul urmatoarelor saptamani, dar deocamdata nu se stie clar cand, pentru ca totul este testat in vederea lansarii pentru public.