ING Bank: Anuntul SPECIAL pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank are un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea banca sa le spuna tuturor celor care-i folosesc serviciile acum.

ING Bank dari

ING Bank face astazi un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iar asta deoarece vorbim despre ceva ce este extrem de util pentru foarte multa lume, si cat mai multa lume ar trebui sa stie ce au la dispozitie. Mai exact, cei de la ING Bank isi anunta clientii in legatura cu faptul ca pot fi notificati de catre aplicatia HomeBank de fiecare data cand au emisa o factura de catre unui dintre furnizorii de servicii la care sunt abonati in momentul de fata.

ING Bank a implementat aceasta functionalitate in aplicatia Homebank pentru a-i ajuta pe clientii sai sa poata vedea mult mai rapid si mai usor cand trebuie sa plateasca o anumita factura, si plata se poate face imediat dupa emitere. ING Bank trimite o notificare prin aplicatia Homebank catre client in momentul in care factura este emisa de catre furnizorul de servicii, astfel ca separat de ceea ce primim de la furnizor, primim si de la ING Bank o alta alerta separata.

ING Bank: Anuntul SPECIAL pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank le cere clientilor sa-si adauge furnizorii de servicii in cadrul aplicatiei Homebank pentru ca facturile sa fie preluate automat si de catre banca pentru a ne alerta cand sunt emise. Partea buna a acestui sistem este ca plata se poate face mult mai rapid, sau chiar automat, existand o setare si pentru asta, ideea de baza fiind de a ajuta oamenii sa aiba mai usor controlul asupra tuturor facturilor care le sunt emise de catre diversii furnizori de servicii.

“E o invenţie tare folositoare prin care eviţi situaţiile neplăcute legate de neplata utilităţilor. Practic, serviciul “Facturile mele” te notifică de fiecare dată când se emite o factură de utilităţi şi o poţi plăti pe loc, printr-un simplu click sau touch, sau mai târziu. Ca să-ţi fie şi mai simplu, poţi activa plătile automate şi în felul ăsta ştii sigur că lună de lună facturile se plătesc singure. De asemenea, primeşti notificări când plata a fost efectuată cu succes sau, dimpotrivă, când plata a eşuat.”

ING Bank afiseaza intr-un singur loc si toate facturile care ne sunt emise de catre diversii furnizori de servicii, ceea ce simplifica procesul de a sti ce anume avem de platit in fiecare luna. Acesta este un foarte mare avantaj, aplicatia celor de la ING Bank nu e singura din Romania care ofera o asemenea functionalitate, dar este una care simplifica extrem de mult platile, pentru ca le putem face imediat din conturile noastre, daca dorim asta.

ING Bank are disponibila aceasta functionalitate in sectiunea Facturile Mele, disponibila subsectiunea Toate Optiunile, din optiunea principala Plati, deci aveti putin de cautat pentru ea.