Playstation 5: VIDEO, Demo IMPRESIONANT facut de Epic Games

Playstation 5 nu a fost lansata inca, insa lumea o lauda din plin in momentul de fata, iar asta in conditiile in care inca mai sunt foarte multe de aflat in legatura cu aceasta consola asteptata cu nerabdare de catre foarte multi oameni din intreaga lume.

Playstation 5 are prezentat in clipul video de mai sus un demo foarte interesant care ne arata cam ce fel de motoare grafice vor avea la baza jocurile care vor fi lansate pentru noua consola incepand din toamna acestui an, si totul e impresionant.

Playstation 5 va avea multe jocuri facute cu Unreal Engine 5 de catre dezvoltatori, iar din ceea ce vedem aici, software-ul urmeaza sa ne aduca un nivel de realism pe care nu l-am mai vazut pentru alte jocuri similare lansate pana acum pentru oamenii din toata lumea.

Playstation 5 a avut specificatiile tehnice prezentate deja de catre cei de la Sony, iar demonstratia grafica din clipul video de mai sus a fost facuta in baza unei console de test care a fost furnizata de catre japonezi, deci totul este cat se poate de aproape de realitate.

“Unreal Engine 5 împuternicește artiștii să atingă niveluri de detaliu și interactivitate fără precedent și aduce aceste capacități la îndemâna practică a echipelor de toate dimensiunile prin instrumente și biblioteci de conținut extrem de productive. Alăturați-vă directorului tehnic de grafică Brian Karis și directorului de artă al proiectelor speciale Jerome Platteaux (filmat în martie 2020) pentru o privire aprofundată la „Lumen în țara Nanitei” – o demonstrație în timp real care se desfășoară în direct pe PlayStation 5, prezentând două noi nuclee tehnologii care vor debuta în UE5: geometria Nanite a micropoligonului virtualizat, care îi eliberează pe artiști să creeze cât mai multe detalii geometrice, precum și Lumen, o soluție de iluminare globală complet dinamică, care reacționează imediat la schimbările de scenă și lumină. “

Playstation 5 urmeaza sa aiba noul design prezentat luna aceasta de catre cei de la Sony, cel mai probabil, insa lansarea va avea loc in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin noiembrie, deci nu avem foarte mult de asteptat dupa ea.