Orange: GRATUITATILE pe care le Mai Ofera Pentru Clienti Acum

Orange inca mai ofera o serie de gratuitati pentru clientii din Romania in cursul lunii mai, iata ce beneficii poti avea acum de la operatorul telecom.

Orange bonusurile

Orange a decis, inainte de a incepe starea de urgenta, sa le ofere clientilor din Romania o gama variata de gratuitati de care sa se poata bucura astfel incat sa poata trece peste aceasta perioada mult mai usor. Orange a pus la dispozitia clientilor din tara, in aceasta pagina, detalii cu privire la toate gratuitatile de care ei pot profita in momentul de fata, si puteti vedea ca unele dintre ele inca mai sunt disponibile chiar si acum, pentru cei care n-au profitat.

Orange inca mai ofera pentru clientii din toata tara posibilitatea de a activa acel bonus de 50 GB de trafic de internet, acesta fiind alocat pentru orice fel de persoane, fie ca sunt abonati, sau utilizatori prepay. Orange permite activarea acestui bonus doar prin intermediul contului de client, nu si prin vreo alta metoda, astfel ca va trebui sa va logati in My Orange, sa va introduceti numarul de telefon si sa alegeti ca bonusul sa va fie activat.

Orange: GRATUITATI pe care Inca le Mai Ofera Pentru Clienti

Orange inca mai ofera si 10% inapoi pentru creditul cu care este reincarcata o cartela de telefonie mobila, o suma care desigur ca nu este foarte mare, dar poate fi de folos pentru activarea altor optiuni, si nu numai. Orange inca mai ofera posibilitatea de a primi 50 de puncte Thank You daca va platiti factura prin contul vostru online, dar aici vorbim, la fel despre o singura alocare pentru aceste puncte, indiferent de cate ori decideti sa va platiti factura prin platforma online a companiei.

Orange inca mai permite activarea HBO si HBO Go cu o luna de gratuitate pentru abonatii care vor sa profite de aceste platforme, aceasta promotie fiind lansata in luna martie, dar inca n-a disparut. In aceeasi masura, exista in Orange TV foarte multe filme si seriale pe care abonatii le pot urmari gratuit in momentul de fata, si e bine sa profitati de ele cat inca le mai aveti, pentru ca dupa luna mai e improbabil ca aceste oferte sa mai fie disponibile pentru voi.

Orange ofera foarte multe lucruri bune pentru clientii sai din Romania, si daca sunteti dornici sa profitati de ele, ar fi cazul sa nu ratati ocazia de a o face, cat inca mai puteti.