DIGI Mobil: Surpriza cu Hotararea IMPORTANTA pentru Clienti

DIGI Mobil si-a surprins toti clientii din Romania cu o hotarare foarte importanta pentru ei, iata ce a decis sa faca acum compania pentru noi.

DIGI Mobil ataca

DIGI Mobil, ca parte a grupului DIGI, beneficiaza de o hotarare foarte importanta care este luata pentru toti romanii, si care vine ca o surpriza in aceasta perioada din an. DIGI Mobil, ca parte a campaniei DIGI Days, are abonamentele nelimitate la preturi injumatatite timp de 6 luni de zile, pentru contractele de 24 de luni, astfel ca un client poate beneficia de totul nelimitat la pretul de doar 2.5 euro timp de jumatate de an, o oferta greu de egalat.

DIGI Mobil este de la inceputul anului sub un tir constant de atacuri din partea celor de la Telekom, iar acum vine si un raspuns foarte ferm pentru ofertele cu preturi foarte mici facute de catre grupul german. DIGI Mobil vine cu o oferta care e foarte greu de refuzat, 2.5 euro pentru 6 luni la un abonament nelimitat e ceva ce nu cred ca mai exista altundeva in Europa in momentul de fata, pretul fiind unul extrem de mic, dar si serviciile sunt pe masura lui.

DIGI Mobil: Surpriza cu Hotararea IMPORTANTA pentru Clienti

DIGI Mobil a mai avut o oferta similara cu ocazia Black Friday, si a surprins foarte multa lume, insa se pare ca pandemia de Coronavirus forteaza un fel de Black Friday de primavara. Interesant este ca DIGI Mobil nu are oferta deschisa pentru orice fel de oameni, ci doar pentru clientii existenti, acestia fiind singurii care pot profita si pot face un upgrade de la un abonament inferior, acelea fiind deasemenea mult mai ieftine timp de 6 luni, ca parte a campaniei.

DIGI Mobil ataca totusi asa cum stie mai bine, insa o face pentru toata gama sa de produse, ceea ce ar putea sugera faptul ca atragerea de clienti noi a cam scazut pe linie. Chiar si asa, DIGI Mobil are in momentul de fata cea mai buna oferta posibila pentru clientii, care vor sa profite de posibilitatea de a avea un abonament mai bun la un pret foarte mic, dar ar fi necesara si o oferta care sa fie directionata inclusiv spre restul romanilor care vor servicii bune.

DIGI Mobil mai are aceasta oferta disponibila pana in data de 16 mai, asa ca daca erati interesati sa profitati de ea, mai aveti putin timp in care puteti face asta in urmatoarele zile.