Kaufland Romania: AVERTIZAREA pentru Clientii din Toata Tara

Kaufland Romania face o noua avertizare pentru clientii sai din toata Romania, iata ce vrea compania ca lumea sa stie chiar in momentul de fata.

Kaufland Romania inselaciune

Kaufland Romania a facut cu doar cateva zeci de minute in urma o avertizare importanta pentru foarte multi dintre clientii sai din toata tara, si e vorba despre ceva ce toata lumea ar trebui sa stie, si la care ar trebui sa fie foarte atenta. Mai exact, cei de la Kaufland Romania isi avertizeaza clientii din toata tara cu privire la o problema care nu pare sa dispara prea curand, mai exact, concursurile false care au cam acaparat o buna parte din internet, si care continua astazi sa se foloseasca de imaginea companiei.

Kaufland Romania ne atrage atentia cu privire la un nou concurs care este prezentat ca fiind organizat de catre companie, dar care in realitate nu a fost facut decat de niste hackeri. Vorbim despre un nou concurs fals care are menirea de a extrage datele oamenilor prin website-uri care nu au vreo legatura cu Kaufland Romania, paginile de Facebook folosite pentru promovarea acestora fiind deasemenea in totalitate false, asa cum s-a mai intamplat.

Kaufland Romania: AVERTIZAREA pentru Clientii din Toata Tara

Kaufland Romania trece in mod constant prin probleme de acest gen, fiind o tinta favorita a hackerilor care cauta in mod constant orice fel de metode de a se folosi de imaginea sa. Asta inseamna ca trebuie sa fiti mai mereu vigilenti cand vine vorba despre ceea ce vedeti pe retelele de socializare, iar asta pentru ca puteti fi pacaliti extrem de usor de cei care creeaza pagini de Facebook false si promoveaza concursuri de acest gen, insa nu doar in numele Kaufland Romania.

Atenție❗❌În ultima perioadă, pe internet circulă mai multe concursuri false care folosesc numele Kaufland în mod…

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 14 mai 2020

Kaufland Romania face de fiecare data cand poate avertizari cu privire la tot felul de pagini de Facebook de acest gen, insa realitatea este ca si WhatsApp este una dintre platformele in care se distribuie informatiile false. In general, concursurile de acest gen au succes pentru ca exista multi oameni care nu stiu sa identifice corect pagina de Facebook a companiei ai careia clienti sunt, iar Kaufland Romania incearca sa-i ajute pe romani cand poate.

Kaufland Romania reuseste de obicei destul de rapid sa blocheze paginile de acest gen, insa desigur ca exista si situatii cand nu prea reuseste sa faca acest lucru chiar asa cum trebuie.