BANCA Transilvania: Anunt privind o IMPORTANTA Decizie Luata

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt pentru toti clientii cu privire la o decizie importanta care a fost luata, iata ce a facut pentru ei.

BANCA Transilvania calculator

BANCA Transilvania a facut astazi un cu o decizie importanta luata pentru clientii sai din Romania, aceasta fiind gandita pentru a ii ajuta si mai mult pe oameni in aceasta perioada dificila. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au ales sa faca in propriul website o sectiune speciala in care au inclus informatii cu privire la felul in care se modifica ratele pentru creditele pentru care clientii decid sa aleaga o amanare a ratelor lunare.

BANCA Transilvania a primit cel mai probabil si foarte multe apeluri telefonice de la clienti in legatura cu aceasta situatie, si probabil a decis sa rezolve lucrurile intr-un mod simplu. Includerea calculatorului privind modificarea ratelor pentru amanarile facute pentru credite este o idee pe care cei de la BANCA Transilvania ar fi trebuit sa o aiba de mult, iar asta pentru ca i-ar fi scutit cel mai probabil de o congestionare a liniilor telefonice.

BANCA Transilvania: Anunt privind o IMPORTANTA Decizie Luata

BANCA Transilvania listeaza in acea sectiune speciala de pe website-ul sau toate informatiile cu privire la modul in care se modifica ratele, dupa amanare, in diverse perioade de timp. In aceasta idee, clientii BANCA Transilvania pot afla ce se intampla cu ratele daca aleg sa faca o amanare care se aplica pentru 3 luni, 6 luni, sau 9 luni, si veti vedea ca exista diferente notabile intre ceea ce au de platit oamenii pentru fiecare perioada in parte.

Avem o noutate. 😊Pe site-ul BT găsești un simulator care te ajută să vezi cum se modifică rata creditului tău după amânare. bit.ly/2YVEdQn

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 13 mai 2020

BANCA Transilvania este una dintre putinele banci, daca nu chiar singura, care ofera posibilitatea de a vedea intr-un asemenea mod informatii cu privire la sumele pe care le vor avea de platit clientii. In mod normal acestia ar trebui sa primeasca si prin email datele respective, insa cei care inca nu au decis sa faca o amanare a ratelor pe care le platesc pentru creditele luate de la BANCA Transilvania, au acum acest calculator la indemana pentru a se lamuri.

BANCA Transilvania are disponibil chiar acum acest calculator in website-ul sau, deci il puteti accesa imediat pentru a vedea in ce masura va sunt afectate ratele in urma amanarii platii.