Samsung GALAXY S30: PREMIERA Uriasa pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba parte de o premiera foarte mare pentru noile modele de telefoane, iata ce urmeaza sa ne fie oferit de catre coreeni.

Samsung GALAXY S30 premiera

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie un telefon care vine cu o premiera foarte importanta pentru clientii din intreaga lume, iar aceasta schimbare este una care are sanse foarte mari de a se intampla. Mai exact, Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie primul telefon care este lansat cu o placa video de la AMD, iar asta pentru ca Samsung si compania americana au intrat de ceva vreme intr-o importanta colaborare pentru a aduce tehnologiile sale in telefoane.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba aceasta placa video integrata in chip-urile Exynos, singurele in care coreenii pot face ce vor, iar asta pentru ca in cazul chip-urilor de la Qualcomm nu e posibila colaborarea. Asta desigur ca va aduce o discrepanta si mai mare intre ceea ce ofera diversele modele de telefoane de la coreeni, deci Samsung GALAXY S30 ar putea genera si mai multe discutii intre clienti din intreaga lume din cauza acestei situatii.

Samsung GALAXY S30: PREMIERA Uriasa pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 avea zvonita posibila lansare fara chip-ul Exynos pe care clientii nu il mai vor in telefoane, insa se pare ca planurile celor de la Samsung sunt cu totul altele. Imi vine extrem de greu sa cred ca Samsung GALAXY S30 va fi lansat cu placa video de la AMD, insa fara chip Exynos, iar asta pentru ca ea e cam imposibil de integrat in chp-ul cu procesor fara o colaborare extinsa, iar Qualcomm nu are asa ceva in plan, cel putin deocamdata.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa aiba placa video AMD in chip-urile Exynos, si placa video Mali in chip-urile Qualcomm, diferentele de performante dintre ele putand fi mari, dar asta e o cu totul alta discutie. Diferentele in performantele generale vor fi oricum in favoarea celor de la Qualcomm, astfel ca Samsung GALAXY S30 ar trebui sa se bucure de performante asa cum isi doresc cu adevarat clientii sa primeasca de la un asemenea tip de dispozitiv.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in prima parte a anului 2020, cel mai probabil undeva prin februarie, si va fi lansat cel mai probabil in cursul lunii martie.