RO-ALERT: ALERTA privind Coronavirus Trimisa de Autoritati

RO-ALERT coronavirus

RO-ALERT a fost folosit in premiera de catre autoritatile din Romania pentru a transmite un mesaj prin care ii avertizeaza pe cetateni sa fie vigilenti in legatura cu o posibila infectare cu noul Coronavirus, ceva ce nu am vazut nici cand a fost instituita starea de urgenta.

RO-ALERT a fost trimis cu doar cateva minute in urma de catre autoritatile din Romania, cel putin in Bucuresti, si daca s-a ajuns la o asemenea metoda de avertizare, atunci e posibil sa existe probleme in ceea ce priveste nivelul de intelegere al noilor masuri de catre populatie.

RO-ALERT nu a fost vreodata prezentat de catre autoritati ca un sistem care sa poata fi folosita intr-un asemenea mod, iar asta pentru ca initial el era prezentat ca unul gandit pentru a ne anunta in legatura cu evenimente de extrema urgenta, iar Coronavirus intra in aceasta categorie, tot timpul.

RO-ALERT Coronavirus alerta

RO-ALERT a fost folosit pentru prima oara intr-un asemenea mod, insa acesta ar putea fi doar inceputul pentru a-i invata pe oameni ca trebuie sa se protejeze in ideea de a impiedica infectarea si implicit raspandirea noului Coornavirus.