DSU: Cum calatoresti in siguranta cu masina personala (VIDEO)

DSU calatorie siguranta masina personala

DSU, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, a publicat clipul video de mai jos prin care incearca sa le spuna romanilor cum ar trebui sa se comporte pentru a calatori in siguranta in timpul starii de alerta din Romania, sfaturile fiind importante.

DSU a colaborat la realizare clipului de mai jos care vine cu o serie de sfaturi extrem de bune pentru cei care in aceasta perioada vor sa afle cat mai multe informatii in legatura cu metodele cele mai bune pentru a se proteja de o posibila infectare.

“Ce măsuri trebuie să respect pe parcursul călătoriei cu mașina personală?

În vederea diminuării riscului de infectare cu noul Coronavirus, cu ajutorul Necula Agency – Inspirational Video Content prin proiectul “Voluntarii Împreună” desfășurat la nivelul DSU, am elaborat un material video despre cum să călătorim în siguranță cu mașina personală.

De asemenea, un alt material informativ îl puteți găsi pe platforma Fii pregătit, la secțiunea Ghiduri – Stare de Alertă 

„Fii pregătit” are scopul de a ajuta cetăţenii să înțeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să-l aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru. Eforturile DSU din ultimii ani vin în adresarea obiectivelor tematice stabilite în planul de acțiune privind eficientizarea sistemului național de răspuns în situații de urgență și au o componentă integrată de digitalizare care facilitează informarea publică.”

‼️Ce măsuri trebuie să respect pe parcursul călătoriei cu mașina personală? STARE DE ALERTĂ În vederea diminuării…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Luni, 18 mai 2020